Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Попожіть з правильним рішенням...
- doc
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ну вот, я значить зробив свою шістку, і на ній катаюсь, але є проблема, мій сусід купив собі диво секса (деу сенс) і попросив навчити його їздити. Ну от я значиться сів, він збоку, і ми поїхали на площадку. І все моє захоплення від шістки пропало, я захотів нову машину, в якій не тре буде постійно шось ремонтувати, і не тер буде думати чи купити собі магнітофон чи краще підзбирати і купити новий карб там чи якусь 5-ти ступку. Я загорівся новою машиною. Не то шоб я не їздив ніколи на іномарках, я катався на багатьох, а своя завжди якась жигулька була, ЗАМАХАЛО ХОЧУ НОВУ ТАЧКУ. Так шо вот мій крик душі, підкажіть шось.
- Ledokol
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
на нову тачку і на нові запчастини тоже треба гроші. Думаю в тому і проблема. Жигулем можна покрутити мотор, трошки менше проживе, зато потім капіталку і по новій. І тюнінг дешевший, і ремонт. А іномарку обслуговувати дорожче... Я так думаю. Але крик душі то головне, його слухайdoc писав:не тер буде думати чи купити собі магнітофон чи краще підзбирати і купити новий карб там чи якусь 5-ти ступку.

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
http://www.autozaz.kiev.ua/models/model_5.php
17 сек до 100км
17 сек до 100км
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Розгін на трасі провіряється приборами а не по якихось твоїх лінках в інтернеті. Так шо тоже не песди якщо не знаєш. Кожен мотор їде по своєму. А тим більше той який збирається на зазі. Я особисто бачив нові сенси які їдуть менше 16 і які їдуть більше 17 до сотки і різниця в розгоні там відчувається на око.pikach00 писав:Вот нахєра песдіти якшо вже я тут скинув лінк на характеристики і 17 сек до сотні?
p.s. По ссилці яку ти кинув розгін міряють з водієм і пасажиром. Нашо там пасижир ? Може ще 5 мішків бульби накидаєм в багажник, тоді сенс і з 20 не виїде.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Якщо вірити цій таблиці то в сенса непогана КПП:
http://lanos-club.ru/forum/album_pic.php?pic_id=1360
Практично аналогічна моїй (18 ряд), но ГП чуть слабша 3.7, хотя за рахунок 1 передачі то нормально.
http://lanos-club.ru/forum/album_pic.php?pic_id=1360
Практично аналогічна моїй (18 ряд), но ГП чуть слабша 3.7, хотя за рахунок 1 передачі то нормально.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей