Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зимова тема!
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Думаю пора знову поговорити про зимовий спорт. Хто на чому катаєть ( лижі , сноуборд , санки , срака... ) , де ( Славськ , Драгобрат , Тисовець ) і хто взагалі планує їздити кудась - зголошуйтеся , бо сніг вже в Карпатах трохи впав , сезон не за горами. Я з Олегом в Карпатах всі вихідні і не тільки проводжу - приєднуйтеся. За спорядження всі до мене - дістану по найменших цінах і любе ( від профі до початкового ). Хто не вміє навчимо їздити і на лижах і на борді. Ми зимою адреналін від гонок компенсуєм саме цим.
- ЛЁwА
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Andre
Легко,я за 5мин.18сек доехал от вершины до центра, через полочку!!!!!
А если по центру то ещё быстрее,правдо я на лыжах уже 2 года не катаюсь,но с моим 10 летним опытом думаю если встану опять то проеду не хуже. Рекорд поставил перед тем как встал на борд,НА ГОРЕ БЫЛО человек 80(3 января 2003)
Легко,я за 5мин.18сек доехал от вершины до центра, через полочку!!!!!
А если по центру то ещё быстрее,правдо я на лыжах уже 2 года не катаюсь,но с моим 10 летним опытом думаю если встану опять то проеду не хуже. Рекорд поставил перед тем как встал на борд,НА ГОРЕ БЫЛО человек 80(3 января 2003)
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
ЛЁwА
молодець, а яка швидкість максимальна? не засікали? На мене вішали на груди свинцеву табличку і на ментовський радар засікали швидкість, я на своїх двох, без палок, в масці, в наморднику їхав на центрі 96 км/г - гальмівний шлях був дель метрів 80 боком в напівлежачому стані, засипав всіх людей біля бугеля, ледве зупинився, але і так весь в сьозах був, вітер полюбе через маску задував... і ще сосольки з намордника висіли .. от таке то.. :bis:
молодець, а яка швидкість максимальна? не засікали? На мене вішали на груди свинцеву табличку і на ментовський радар засікали швидкість, я на своїх двох, без палок, в масці, в наморднику їхав на центрі 96 км/г - гальмівний шлях був дель метрів 80 боком в напівлежачому стані, засипав всіх людей біля бугеля, ледве зупинився, але і так весь в сьозах був, вітер полюбе через маску задував... і ще сосольки з намордника висіли .. от таке то.. :bis:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- RS
- Контактна інформація:
Мені на борді не швидкість важлива а задоволення , на лижах таких пріколів , як на борді не потвориш , але на борді 96 км/г не поїдеш - здує. Кожен вибирає. Я шо буду 3 грн за підйом платити та 10 хвилин їхати наверх шоб за 4 хв злетіти вниз?
"Сноуборд - не спорт , а філософія і стиль зимового життя!" - Невідомий сноубордист
: 

- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
21043 SW
на кульку на среці... а ще я знаю кару для спражніх сноубордистів,
обмотується людина, котра провинилась скотчем від ніг до голови, причому ноги і руки до тіла прижаті,лищається тільки лице, і в такому виді спускається з Центру Тростяна, а скотч ж слизький, от їдеш, труба як круто
:

на кульку на среці... а ще я знаю кару для спражніх сноубордистів,
обмотується людина, котра провинилась скотчем від ніг до голови, причому ноги і руки до тіла прижаті,лищається тільки лице, і в такому виді спускається з Центру Тростяна, а скотч ж слизький, от їдеш, труба як круто

ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- ЛЁwА
- Контактна інформація:
21043 SW
RS
В лыжах тоже есть куча приколов,один из них скорость,я думаю что где то до 50-60 я разгонялся в Словакии(с GPS),НО у нас это походу не реально,хотя если вместо ног всунуть KONI KW..... и т.п,то проехав на прямую чераз Центр и выпрыгнув на последнем склоне метров на 50,ты преземлишся на скорости 100км/ч в одной из шашлычниц,зато покушать можно будет на халяву!!!

RS
В лыжах тоже есть куча приколов,один из них скорость,я думаю что где то до 50-60 я разгонялся в Словакии(с GPS),НО у нас это походу не реально,хотя если вместо ног всунуть KONI KW..... и т.п,то проехав на прямую чераз Центр и выпрыгнув на последнем склоне метров на 50,ты преземлишся на скорости 100км/ч в одной из шашлычниц,зато покушать можно будет на халяву!!!
Re: Зимова тема!
вот тут поподробней. прайс есть?RS писав: За спорядження всі до мене - дістану по найменших цінах і любе ( від профі до початкового )..
на данный момент интересуют карвы 160-165см с креплениями под сороковый размер и хорошие очки с двойным стеклом. возможно еще что-то. огласите весь список, пожалуйста

- RS
- Контактна інформація:
Магазин не мой , а знакомого. После роботи зайду і посмотрю потом всё скину. Весь прайс не дам - его нету
. Всё не напишу - доуя будет , нехрен мне делать. Та не партесь , зайдите туда - Вул. Зелена , вище від Пікасо на 300 метрів , по лівій стороні , якшо їхати вверх , там ше Снайге магазин є. Називається "Бумеранг". Ціни шо наклеєні на товарі не для вас
.

- alex
- Контактна інформація:
RS
Знаем-знаем... вниз по ступенечкам?
С удовольствием покатался бы с народом в Карпатах. Кстати, все больше рекламируют Польшу как альтернативу. Только там такого раммштайна как в Карпатах нету- на штырь металлический или на пень, из-под снега торчащий, не наедешь.А по деньгам- чуть ли не дешевле выходит.. Может поедем, попробуем? Сам-то я на борде катаюсь.
Знаем-знаем... вниз по ступенечкам?
С удовольствием покатался бы с народом в Карпатах. Кстати, все больше рекламируют Польшу как альтернативу. Только там такого раммштайна как в Карпатах нету- на штырь металлический или на пень, из-под снега торчащий, не наедешь.А по деньгам- чуть ли не дешевле выходит.. Может поедем, попробуем? Сам-то я на борде катаюсь.
- RS
- Контактна інформація:
Кароче так - лижі , моделі сезону 04-05 Atomic SX-7 160 см - 2200 грн , SL-9 160 см - 3200 грн , моделі сезону 05-06 Atomic Izor 5:3 159 см - 2800 грн. !!! Ціна з кріпленнями !!! Кому шо ше? Скоро буде свіжий завіз чисто лиж - буде завал всього. Бо перед тим тільки борди возили і ті нові Atomic Izor. Масок купа - Uvex , Salice - ціни від 180 до 350 грн.
хм... я верю, что может быть это очень хорошие лыжи, но платить за лыжи, на которых планируешь ездить по карпатам несколько недель в году, 600 баксов -- это перебор, помоемуRS писав:Кароче так - лижі , моделі сезону 04-05 Atomic SX-7 160 см - 2200 грн , SL-9 160 см - 3200 грн , моделі сезону 05-06 Atomic Izor 5:3 159 см - 2800 грн. !!! Ціна з кріпленнями !!! Кому шо ше? Скоро буде свіжий завіз чисто лиж - буде завал всього. Бо перед тим тільки борди возили і ті нові Atomic Izor. Масок купа - Uvex , Salice - ціни від 180 до 350 грн.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей