як їх апрвильно реставрувати? серцевина в абсолютно доброму стані, тому повне перемальовування відпадає...
я нараз зашкурив той лак в тих місцях відлущення до гладкого. як тепер мені цей порайбований лак зробити блискучим?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Morozov писав:hrdrive,
От тут почитай, людина повністю відновлювала диски, і полірувала полку сама :
http://www.drive2.ru/cars/mercedes/c_cl ... 6914/#post
Та й взагалі по цьому питанню дуже багато інфи на драйві.
Так то воно так, але саме швидше до корозії алюмінію приводить окисленя. Звичайне повітря:) Якщо покрити лаком то даний процес сповільнюється в рази. Чому диски псуються саме втих місцях де скол лаку? бо є прямий доступ повітря. Так що лакувати треба, але 100% захисту небуде.YuraDOC писав:Переглянув темку, і зрозумів, що полірований диск не покривають жодними лако-фарбовими виробами, і навіть пташина "какашка" чи будь що інше, що має не нейтральне pH викликає помутніння і корозію алюмінію.
Виникає питання, чим покрити відполіровану поверхню? У мене були диски з полірованою полкою і покриті лаком з заводу, невдже не можливо зробити це самому?
От з цим може виникнути проблемка, вже думав над таким питанням. І поки що крім грунта для пластиків в голову більше нічого не прийшло. Оскільки грунт для пластмаси є прозорим і має підвищені адгезійні властивості.Але то не факт що на довго вистарчить.YuraDOC писав:Я це розумію, от тільки бентежить настільки міцно вчепиться лак до ідеально полірованої поверхні?
для чого придумувати велосипед коли люди вже через то пройшли?z@k писав:От з цим може виникнути проблемка, вже думав над таким питанням. І поки що крім грунта для пластиків в голову більше нічого не прийшло. Оскільки грунт для пластмаси є прозорим і має підвищені адгезійні властивості.Але то не факт що на довго вистарчить.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей