Отже АЗЛК Москвич 2140 1984р. випуску. двигун УЗАМ-412, об'ємом 1478 см3 і потужністю 75 к.с @5800 об/хв і обертовим моментом 11 кг*м@3000-3800 об.хв.
Машина мені перейшла від Діда мого - який був одним єдиним власником.
В 1994 чи 95 машина в польші була в ДТП. - під заміну пішли обидві праві дверки і кришка багажника. потім використовувалася переважно для їждження по городах і пару поїздочок в київ загальний пробіг непам'ятаю, а також коли робився кап. ремонт теж незнаю бо Діда вже немає.
По машині роботи є дуже багато:
Дуже багато дрібних дефектів на кузові.
Проблема замком багажника незакривається нормально.
2-га передача погано включається.
салон теж в ненайкращому стані.
де-не-де проглядаються сліди ржавчини біля кришки багажника., а так кузов в дуже хорошому стані, корозії невидно крім вище описаного місця.
Машина тимчасово стоїть в гаражному корпоративі на науковій, як тільки закінчу роботу по доведенню нового гаража до стану придатного до експлуатації. Зразу переїду всіма речима з старого в новий і потихеньку буду її приводити до кращого стану.
Радує, що дідо дивився за мотором і після зими він з півоберта завівся. правда пропрацював може з одну хвилину. - бензини в баці зовсім небуло

Фото зробив сьогодні, машина страшно брудна

нормальні фото зроблю коли вже буду переїжджати на постійне місце проживання машинки.
Єдине , що можу добавити - так це, що машинка дісно має історію і практично все моє дитнство пройшло в поїздках на ній :)