Не бери собі в голову.

Катайся і отримуй задоволення. :)
А так то скільки людей стільки думок.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти мої пости з інших форумів не переписуйhrdrive писав:я тебе впалив Lyubomyr написав: А машина джип, в мене таке саме на Пасаті, треба теж донизу.
Нєа, завтра викладаю оголошення про продажNovel писав:Не бери собі в голову. Катайся і отримуй задоволення. А так то скільки людей стільки думок.
http://www.drive.ru/ford/drive-test/200 ... oshiy.htmlCAT писав:Ви би почитали порівняльний тест того самого Авторевю де Пасат спокійно по всіх параметрах обіграв Теану, Камрі, Мондео і Акорд.
оце точно :) сам з такої ж позиції купляв свої машини.Lyubomyr писав:Вважаю, що неварто підходити до вибору авто тільки з прагматичної точки зору, авто має подобатись, навіть якщо є недоліки
Вчора я пробувавCAT писав:А ше мені подобається захист від дурака на холостому в режимі Р газувати більше 4 тис не вийде)
100% + треба завжди "listen to your heart" :)Lyubomyr писав:Вважаю, що неварто підходити до вибору авто тільки з прагматичної точки зору, авто має подобатись, навіть якщо є недоліки
Mc писав: а якби взяв "бо сусіди заздритимуть"
M@sTeR писав:Нема напису Пасцать
Lyubomyr, змило на мийці?M@sTeR писав:і TSI
Двохсторонній скотчM@sTeR писав:Lyubomyr, Мені цікаво, як ті надписи в нових машинах кріпляться
якби ж то, його майже зубилом треба зніматиMyself писав:змило на мийці?
треба було їх добре нагріти феном!Lyubomyr писав:кби ж то, його майже зубилом треба знімати
А залишки скотчу![]()
це типу шоб не було стидно їздити як на джилліweber писав:Пассат здирати?
A1,A1 писав:BAKS, то перший етап мега тюнінгу в декого, другий етап ліпити ораКАЛ на всі частини автомобіля
BAKS писав:Я ся тяжко вибачаю, але не доганяю нашо здирати ті надписи? Чи то нова струя така?
weber писав:Ну TSI ок, але навіщо було Пассат здирати?
A1 писав: то перший етап мега тюнінгу в декого, другий етап ліпити ораКАЛ на всі частини автомобіля
для "тюнерів" та інших дотепників поясню:Apokalipsis писав:це типу шоб не було стидно їздити як на джиллі
Отказ от обозначения модели и типа двигателя на крышке багажника
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей