я залив Дизеля Нано, як воно плавно їдеYuzer писав: Наскільки я знаю, Socar - то азербайджанці,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я залив Дизеля Нано, як воно плавно їдеYuzer писав: Наскільки я знаю, Socar - то азербайджанці,
А що, хтось ще вірить цим написам на папірчиках?Yuzer писав:Точно білоруське? Наскільки я знаю, Socar - то азербайджанці, викупили мережу GFC. Бенз може бути їхній, рідний...Yelik писав:Сьогодні відкрили Socar на виїзді зі Львова на вул. Кульпарківській, все пальне білоруське.
Уявляєш яка вартість бензину буде, якщо його привезти з Азербайджану?Yuzer писав:Точно білоруське? Наскільки я знаю, Socar - то азербайджанці, викупили мережу GFC. Бенз може бути їхній, рідний...Yelik писав:Сьогодні відкрили Socar на виїзді зі Львова на вул. Кульпарківській, все пальне білоруське.
везуть не бензин, а нафту, і переробляють її у нас. Вона набагато якісніша за російську.Yelik писав:Уявляєш яка вартість бензину буде, якщо його привезти з Азербайджану?
Та мусять нафту гнати, в нас нафтопереробні заводи є, тому вони повинні бути робочими бо розваляться, та й куча робочих місць на них.Yust писав:Бо ж возити бензин значно дорожче і небезпечніше ніж нафту.
Хлопці, пишіть про те, що знаєте точно, або уточняйте - "я так думаю", "мені так здається" тощо.A1 писав:везуть не бензин, а нафту, і переробляють її у нас. Вона набагато якісніша за російську.
На Кільцевій, біля Галіції 5,90.mastergid писав:Газ в Бродах-ВОГ-ОККО-5.59 внас 6.05
Умовно. Тобто, щось роблять, а що, навіщо і для кого - невідомо. (Дрогобич).Liuskywalker писав:а на даний час хоч один НПЗ український функціонує ?
Це такі аферистичні махінації, щоб ніхто нічого не знав і не розумів.Liuskywalker писав:Igor_Lviv, тому і питаю , бо чув , що Дрогобич наразі служить тільки перевалочною базою, а установки - стоять
Де це така заправка в 5 парку?RomkoZem писав:заправився в пятому парку на GFS
перед поворотом на білогорщу :)Fobos писав:Де це така заправка в 5 парку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей