Все алькантарою??? Если да, то это будет круто. Дешевле будет в кожу пошить.ice-beem писав:скільки буде коштувати орієнтовно общивка салону outlander 2007 року алькантарою ? сідушки з дверками ?
Ну а так старт от 800 у.е.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Все алькантарою??? Если да, то это будет круто. Дешевле будет в кожу пошить.ice-beem писав:скільки буде коштувати орієнтовно общивка салону outlander 2007 року алькантарою ? сідушки з дверками ?
о , плюсануся :) І ще варіант в два кольори (по центру вставка , попробую намалювати ввечеріFest писав:Интересует цена обтяжки панели Кожа или хороший заменитель!
Сама работа около 150-200 у.е. + материал (это примерно: кожа - 80-100 у.е., кожзам - 200-300 грн.)Fest писав:Интересует цена обтяжки панели Кожа или хороший заменитель!
скільки часу приблизно займе робота ?AutoInterior писав:Все алькантарою??? Если да, то это будет круто. Дешевле будет в кожу пошить.ice-beem писав:скільки буде коштувати орієнтовно общивка салону outlander 2007 року алькантарою ? сідушки з дверками ?
Ну а так старт от 800 у.е.
Кожзамом - 80 грн. за штSergio2007 писав:А сколько будет стоить перетянуть солнуезащитные козырьки ?
Хорошо бы пощупать ручками, что-то мне кажется там поролон приклеин к ткане... если это так то будет геморой и цена от 100 у.е.Kirik писав:кіко буде коштувати перетягнути сідухи чорною тканиною, з червоними вставками в середині??
фото сідухи
от 30 у.е. за картуbon98 писав:AutoInterior, яка ціна перетяжки двох дверних карт у Вектри С? (матеріал шкіра)
Який ВАЗ? Копейка, 9-ка, 12-ка и т.п.?????????????homejk писав:Можна зразу й потолка також?
Добрий вечір!хочу перетянути шкірою опель омегу Б.потолок,карти сидіння панель.допоможіть будь-ласка)))Denja писав:Тут тема є про Тюнінг центр на кільцевій. Конкретно - добі до Кваса.
привет! готов помочь! как и что именно интересует - звони: 067 6722774 ДмитрийКоля0331 писав:Добрий вечір!хочу перетянути шкірою опель омегу Б.потолок,карти сидіння панель.допоможіть будь-ласка)))Denja писав:Тут тема є про Тюнінг центр на кільцевій. Конкретно - добі до Кваса.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість