середні ціни на фарбу 900 грн./літра+лак
на пороги думаю не треба багато
робота думаю в 500 грн впишешся

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
adron писав:середні ціни на фарбу 900 грн./літра+лак
на пороги думаю не треба багато
робота думаю в 500 грн впишешся
50д частина без фарби.ціла без пройомів від600Breaker писав:а скільки зараз коштує в середньому якісне пофарбування автомобіля, ну наприклад як сеат толедо (як в мене на аватарці) чи ланоса. Скільки орієнтовно коштує покраска, якщо варити і рівняти нічо не треба? Вартість роботи і фарби?
фарбу треба брати в нормальних магазинах і буде все ок.я беру в глазуріті біля краківського вже 5 років кращого не найшов.ціна 1800гр за1л під лаком.акрил дешевший але то вартує тих грошей якшо підкрашувати.якшо на повну покраску то можна в банках взяти -400гр лadron писав:Dimi4, якщо фарбу підбереш вдало то і зроблять добре
мені малювали але фарбу на всі 100% я не підібрав тому в мене "зебра"
на око не видно але![]()
![]()
не можу тобі гарантувати там якість роботи! але можеш поїхати і все сам розізнати. це біля авторинку на зеленій точніше біля номеру 261 зразу навпроти- там побачиш
интерисует подготовка под винил, кое что подшпаклевать, где то снять баранник.central писав: а вообще советую грунт а поверх грунта винил - модно, стильно,качественно!
в твому випадку краще по поясок без даху красити.або ше без капота .боки тяжко в стик покрасити без переходів так щоб фарба не відрізняласьTazmaniac писав: Покраска - передні крила,кляпа,заднє ліве крило.І чи реально підібрати нормально колір,якшо красити компоненти?Майстрів треба толкових.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей