Я про то якраз і говорив :) Просто Ти росказав тільки кіко грошей на мот , а супутніх витрат ще дофіга , хібащо є спонсор який займається формою , транспортуванням , проживанням ,харчуванням итд. Чи я не правий ?vovik писав:Рукавиць маю 4 пари + одні зимові. І на гонку, коли не є суха погода то беру запасні часто.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
КТМ-ен
- Formula1
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: КТМ-ен
Філок воно всьо тягне дофіга. Можна і без екіпу їздити
Але собі дорожче бюде
А на рахунок обслуговування - тут як з машиною - хтось педант, в нього все ідеал. А в когось їде - то добре. Можна підшипник 5 раз поміняти по 100 грн замість одного.
Хтось може шукати де накльопують накладки на колодки на вектру С 2008 року, бо він машину продає... а нові аж 280 грн

А на рахунок обслуговування - тут як з машиною - хтось педант, в нього все ідеал. А в когось їде - то добре. Можна підшипник 5 раз поміняти по 100 грн замість одного.
Хтось може шукати де накльопують накладки на колодки на вектру С 2008 року, бо він машину продає... а нові аж 280 грн

- Formula1
- Контактна інформація:
Саме смішне що то реальна історіяLEgEnDA писав:Хтось може шукати де накльопують накладки на колодки на вектру С 2008 року, бо він машину продає... а нові аж 280 грн

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
ладно чуваки, про гроші не будем. Будем про задоволення! 

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- vovik
- Контактна інформація:
Також осінню мав нагоду прибарахлитись ось таким чудо дівайсом.
Загалом його душі ще не розпробував, але вже після кількох виїздів почав по трохи в"їжджати як ним рулити.

Загалом його душі ще не розпробував, але вже після кількох виїздів почав по трохи в"їжджати як ним рулити.

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- vovik
- Контактна інформація:
Для всіх хто каже "женитись пора" :)
- vovik
- Контактна інформація:
Поміж етапами Ендуро, котрі відбувались з періодичністю один в 2-3 місяці, щоб не втрачати форми їздив на етапи ЧУ з Кантрі - Кросу, але про це пізніше.
Отже, етап ІІІ - кінець Червня 2011. Коломийщина, с Слобода. Закритий парк знаходився в залишках Радянського Союзу, котрі ще чудом не розсипались - таборі "Прикарпатські Зорі". До слова, якраз в цей період там перебували в дитячому таборі учні 10-11-х класів
І деколи в закритий парк такі "учні" приходили що місця мало було... :)
Відразу, випереджаючи події, мушу відзначити, що цей етап був одним з найцікавіших та найвидовищніших з усіх в цьому році. За це велика подяка організаторам! Але, як воно завжди буває в таких випадках, фоток дуже мало...а шкода.
Перед гонкою завжди приїжджаємо на два дні швидше щоб проїхати трасою та вивчити всі нюанси, що можуть там спіткати.
По приїзді повитягали мотики з нашого "броневичка" і рушили поки не зтемніло.

трасу, як завжди, розмітили ще погано, багато блудили, але загалом картина була зрозуміла.
По поверненні

наступний день - релакс + урочисте відкриття змагань, що проходило в центрі міста Коломия. Затія цікава, але ці качелі з розвантаженням і завантаженням мотиків
Урочистий старт і представленння кожного з учасників та команди за котру він виступає. Потім відмашка прапорцем і вйо пішов (з понтом стартанув і в гонку :) - для глядачів атракція, але вони теж нам треба ))) І так один за одним!

Місько "Лагуна"

Серега Уржумцев - його батьки і мама і тато виступали в збірній СССР по Ендуро.

А це я. тоді був прикол такий - мене оголосили і я стартую. Всі "Львів - ура...бла бла" ну і я думаю давай газану - трохи на заднє припідняв, щоб народ потішити. А на гонку поставив реально зубасту гуму для каміння, але корейця якогось непонятного за недорого. До того на такій ніколи не їздив. І тут фішка - я розганяюсь і переді мною поворот на 90 градусів, дорога асфальтована. Я на тій корязі задній починаю запускати зад легко в дріфт щоб ввійти в поворот - а мене як крутане і дивлюсь - лечу прямо в купу з глядачами
зате мене всі пам"ятали і вболівали наступні дні

Той самий день. Вечір. закритий парк - і найтривожніший момент того дня - жеребкування і видача легенд траси.

Наступний день - старт! Передстартовий мандраж клас "Юніор"

Отже, етап ІІІ - кінець Червня 2011. Коломийщина, с Слобода. Закритий парк знаходився в залишках Радянського Союзу, котрі ще чудом не розсипались - таборі "Прикарпатські Зорі". До слова, якраз в цей період там перебували в дитячому таборі учні 10-11-х класів

Відразу, випереджаючи події, мушу відзначити, що цей етап був одним з найцікавіших та найвидовищніших з усіх в цьому році. За це велика подяка організаторам! Але, як воно завжди буває в таких випадках, фоток дуже мало...а шкода.
Перед гонкою завжди приїжджаємо на два дні швидше щоб проїхати трасою та вивчити всі нюанси, що можуть там спіткати.
По приїзді повитягали мотики з нашого "броневичка" і рушили поки не зтемніло.

трасу, як завжди, розмітили ще погано, багато блудили, але загалом картина була зрозуміла.
По поверненні

наступний день - релакс + урочисте відкриття змагань, що проходило в центрі міста Коломия. Затія цікава, але ці качелі з розвантаженням і завантаженням мотиків

Урочистий старт і представленння кожного з учасників та команди за котру він виступає. Потім відмашка прапорцем і вйо пішов (з понтом стартанув і в гонку :) - для глядачів атракція, але вони теж нам треба ))) І так один за одним!

Місько "Лагуна"

Серега Уржумцев - його батьки і мама і тато виступали в збірній СССР по Ендуро.

А це я. тоді був прикол такий - мене оголосили і я стартую. Всі "Львів - ура...бла бла" ну і я думаю давай газану - трохи на заднє припідняв, щоб народ потішити. А на гонку поставив реально зубасту гуму для каміння, але корейця якогось непонятного за недорого. До того на такій ніколи не їздив. І тут фішка - я розганяюсь і переді мною поворот на 90 градусів, дорога асфальтована. Я на тій корязі задній починаю запускати зад легко в дріфт щоб ввійти в поворот - а мене як крутане і дивлюсь - лечу прямо в купу з глядачами

Той самий день. Вечір. закритий парк - і найтривожніший момент того дня - жеребкування і видача легенд траси.

Наступний день - старт! Передстартовий мандраж клас "Юніор"

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
vovik, собака кльова 

- vovik
- Контактна інформація:
- vovik
- Контактна інформація:
Собака - друг чєлавєка! :) для мене більшого щастя нема поганяти з ним по полях сокільницьких :) Напевно тому коли підходжу до нього, він з радості навіть їжу кидаєLEgEnDA писав: собака кльова

- vovik
- Контактна інформація:
дякую дружищеhrdrive писав: веселе життя в тебе :) щиро тобі заздрю! так тримати!![]()

Пізніше продовжу, бо пиво закінчилось ))
- vovik
- Контактна інформація:
легкий ліричний відступ....
цієї неділі погода була шикарна - сосиски-ковбаски, ну і звичайно тренування. Місцем вибрали піщану трасу в с.Вороців Городоцького району. Зібралось мотиків зо 30
. Самі такого не чекали.
Ось відео з того що вдалось назнімати до того як черговий раз заламав кріплення
цієї неділі погода була шикарна - сосиски-ковбаски, ну і звичайно тренування. Місцем вибрали піщану трасу в с.Вороців Городоцького району. Зібралось мотиків зо 30

Ось відео з того що вдалось назнімати до того як черговий раз заламав кріплення

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
vovik, хто то тебе так увєрєно обігнав на задньому колесі на 1.35 +\- ?
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
камера крутяцка...)) як класно тримає рівень)
- Formula1
- Контактна інформація:
То не камера рівень тримає , а голова на якій шолом і камера на ньому то все тримаєFanateG писав:камера крутяцка...)) як класно тримає рівень)

Гіроскоп в тій голові правильний , тому і результати нефігові :)
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
погана камера так не буде триматися.. 

- vovik
- Контактна інформація:
Ростик Войцицький - чемпіон Європи 2011 року в класі 85 см :)LEgEnDA писав:vovik, хто то тебе так увєрєно обігнав на задньому колесі на 1.35 +\- ?
він газ не скидує ніколи. взагалі ніколи ))
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
vovik, ото він валить
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей