всьо, ствоюєм тему - машини чи дівчатаCAT писав:Mc написав:
дівчат треба любити, а не залізяки
спірна думка...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всьо, ствоюєм тему - машини чи дівчатаCAT писав:Mc написав:
дівчат треба любити, а не залізяки
спірна думка...
я скажу шо то дуже взаємоповязані речі .машина виручає п--ц.я навіть не знаю в молодості шо я б без машини робив .деAnGeL писав:всьо, ствоюєм тему - машини чи дівчата![]()
![]()
А можна ще дівчат в машині любитиandriy320e30 писав:можна і машини і дівчат любити .одне другому не мішає
Шо ти мелеш? У всіх машинах присутній датчик тиску масла, в жигуля навіть крім лампи є прибор, а у Любомира є індикація рівня масла, і загорається вона коли у тебе масло по щупу підходить до мінімальної відмітки.Novel писав:Коли датчик загориться вважай, що мотору ти вкоротив життя!
І така хрень лямпка присутня і в ВАЗ-автопромі! КЕП!
Датчик масла - ні не чув!
В результаті чого не можливо перепресувати сайлендблоки! І попандос на бабло на нові ричаги (як свого часу да і зараз плюються власники WV B5).andriy320e30 писав:а ціна дороща тому шо матеріали зовсім інші включаючи ходову з легких сплавів
Що є плюс в дешевому ремонті - перепресувавши сайлентблок (ціна по суті "копійки").andriy320e30 писав:.а в мазді просте жилізо .
Думаю ти мав на увазі салоН. Їдемо доandriy320e30 писав:про салом я мовчу там далеко не то шо до бмв а навіть і до опеля
Канечно! І не пінюсь як дехто тут... І признаю - це як факт. Бо маю у власності автомобілі декількох автовиробників.Enter писав:так ти теж по шротах шаришся
Ти на форумі тюнінг клубу де люди розбираються в машинах пургу не неси і все буде ок, був вже тут один у якого розпредвал в 2 рази менше обертів робив. Краще б писав корисні пости на форумі а не пердів в муку тут в одній темі і так в тачках нічого не розумієш як видно з творїх постів.Novel писав:Не пхай своїх пять копійок у чужу розмову.
я говорив тільки правдуNovel писав: Ми з Любомиром постьобались
про ходову є таке поняття я підресорна масса -чим вона легша тим більший комфорт і управління тому і всі нормальні виробники роблять ходову з легких сплавів.про сайленти помиляєшся всі перепресовуються сам таке робивNovel писав:В результаті чого не можливо перепресувати сайлендблоки! І попандос на бабло на нові ричаги (як свого часу да і зараз плюються власники WV B5).andriy320e30 писав:а ціна дороща тому шо матеріали зовсім інші включаючи ходову з легких сплавів
Що є плюс в дешевому ремонті - перепресувавши сайлентблок (ціна по суті "копійки").andriy320e30 писав:.а в мазді просте жилізо .
Думаю ти мав на увазі салоН. Їдемо доandriy320e30 писав:про салом я мовчу там далеко не то шо до бмв а навіть і до опеля
AutoInterior
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5564
обтягуємо кожну пластмаску в машині шкірою від "страуса" з супер гарною строчкою під свій смак і тішимось з результату за "смішні" гроші!
Праблем?
Канечно! І не пінюсь як дехто тут... І признаю - це як факт. Бо маю у власності автомобілі декількох автовиробників.Enter писав:так ти теж по шротах шаришся
Fobos,
Не пхай своїх пять копійок у чужу розмову. Ми з любомиром постьобались, а ти тут через сторінку вписався... Тема давно закрита у цьому напрямку. :)
Не замітив різниці - для чого платити більше!?andriy320e30 писав:про ходову є таке поняття я підресорна масса -чим вона легша тим більший комфорт
Бачиш! Все ж таки можна якщо захотіти!andriy320e30 писав:про салон то девятки або ланоси можна обтягувати а завод є завод і панелі і торпеди без швів не обтягнеш .один +японських чи корейських машин то ціна і простота конструкції а в якості матеріалів вони далеко дуже далеко а все тому шо вони економлять на всьому шо можна
я знаю цю кантору але то нічо не рїшає.просто німці напаковані мо максимому по кожні дрібниці чи салон чи ходова чи кузов корче кожен болтик звідти і висока ціна.повір там є зашо платити більше .прблема в тому шо в наші бідні країні мало хто позволить собі купити нову німецьку машину і шей обслуговувати її.тому більшість беруть 10-15 річні вони на дуже багато дешевші в обслуговувані при цьому комфорту не поступаються навіть за 20років експлуатаціїNovel писав: сусідній сторінці?
якшо не помиляюсь то поло кондюка в базі не має, так-так, це ж не дрібничкаandriy320e30 писав:просто німці напаковані мо максимому по кожні дрібниці
ти тут будь яку суперечку на особистості переводиш. Юра в автомобілях розбирається більше ніж 90% людей з цього форуму, тому не потрібно писати якшо не знаєш.Novel писав:Я бачу якраз ти нічого не розумієш в автомобілях бо знаєш тільки такі слова як мелеш, мука - значить ти повар і куховариш на кухні!
Хтось своє хамство загладив так.Novel писав:Перебирай слова шановний! Я з тобою 100 грам не пив щоб ти мені грубіянив у мою сторону.
Novel писав:Не треба кожне слово сприймати так категорично.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей