я до чуток погано ставлюся і вірю в шо прокладка між кермом і сидінням може загнати любе чудо техніки, не дивлячись від країни виробника і тд. тому я пас, всі машинки знайомих чудово їздять
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то правда.дорожні машини не розчитані на постійну максимальну нагрузкуwazzup писав:шо прокладка між кермом і сидінням може загнати любе чудо техніки,
Незнаю,не чув,чесно :) тай вроді непамятаю нікого з форуму щоб казав що має королу.Ну а про КПП можу сказати що це реально,особливо якщо там "робот"(ММТ) з старим блоком мозгів,люди умудрялися за 20-30 тисяч міняти щеплення,актуатори,моторчики і тд...Все це робилось звичайно по гарантії,після модернізації блоку вроді все стабілізувалось,а зараз з 2011р. Тойота взагалі відмовилась від ММТ і повернулась до класичних автоматівCAT писав:на рахунок Короли, я чув раз на північній якісь тіпи говорили шо тут хтось з форуму ше має таку саму Королу як Вовік і Слива і ремонтував на ній КПП і міняв головку блоку циліндрів? Хтось шось знає чи всі морозяться?))
тобі вже гугла мало, ти вже чутки збираєш, підслуховуючи всяких "тіпочків" ?CAT писав:я чув раз на північній якісь тіпи говорили шо тут хтось з форуму ше має таку саму Королу як Вовік і Слива і ремонтував на ній КПП і міняв головку блоку циліндрів? Хтось шось знає чи всі морозяться?))
машина скоро вспливе тут в продажі ? :) чи власник той самий, що писав, що 220 тис км і жодної поломки?CAT писав:але власник сказав шо то секретна інформація
Там на тумбочці ще шашличниця мала стоятиVusiko писав:Німці рулять. Японці би не додумалися до такого девайсу
І замічу тоже німецькаSluva писав:Там на тумбочці ще шашличниця мала стояти
Зато мясо для вузькогоких(пес виловлений в околицях радіоринку)Vusiko писав:І замічу тоже німецька
Судя по фотке, это как минимум чех, а не немец. И мне его жалко...Vusiko писав:Німці рулять.
не жалій. там всьо гуд, просто треба було бузю широко розкритиantik писав:И мне его жалко...
обсуждалось уже тут... и не разcoupe писав:[video]http://www.youtube.com/watch?v=PYzkvQLq ... r_embedded[/video]
То був прікол, якщо ти не вїхавcoupe писав: щодо автомобіля Skoda Octavia А5 - то це не німець
Да щас...coupe писав:а дротики замість масляних амортизаторів тільки в японців
CAT писав:Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей
Най краще бере гольфаcoupe писав:Знайомий хоче назад бмв
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей