Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Байкери
- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
В неділю мене аж зло взяло. Сто\мо біля податкової. чекаємо маршутку, бо їздили до кума :alc: .
Зі стрийської нагло на червоне світло рробить лівий поворот [цензура] на спортбайку, другий - його колега стоїть і чкає зеленого. Той стає за поворотом і починає доставатися "якого х... той не їде".
Ну невже воно [цензура] не розуміє, що воно не пішохід, і якщо я знесу його нічого не порушивши, то мені за то ніц не буде; змию його тупі мозги з бампера і поїду далі :00057: .
Поважаю байкерів на чоперах - нормальні і адекватні на дорозі хлопці, співробітник мій у них в клубі вроді як віцепрезидентом. А ті шо на спортбайках... сил нема. Але як то кажуть, природній відбір рулить. І в їх випадку дуже швидко.
Зі стрийської нагло на червоне світло рробить лівий поворот [цензура] на спортбайку, другий - його колега стоїть і чкає зеленого. Той стає за поворотом і починає доставатися "якого х... той не їде".
Ну невже воно [цензура] не розуміє, що воно не пішохід, і якщо я знесу його нічого не порушивши, то мені за то ніц не буде; змию його тупі мозги з бампера і поїду далі :00057: .
Поважаю байкерів на чоперах - нормальні і адекватні на дорозі хлопці, співробітник мій у них в клубі вроді як віцепрезидентом. А ті шо на спортбайках... сил нема. Але як то кажуть, природній відбір рулить. І в їх випадку дуже швидко.
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
не переживай - то все поправиться. якось камазик який-небудь.. чи ще щось таке.. та й все.
от недавно був прикол... їхав в бориспіль... швидкість десь 170... мерджаюсь в праву сторону... і я к годиться справжнім рейсерам (VTopol - Віталік - превед брате )))) на секунду фіксую голову в положенні на право.. ггг.. і що ти думаєш? [цензура] на байку там пхнув десь під 250 то точно... бо навіть не порівнявся зі мною на секунду... понеслось моментом... вони [цензура]! і більшість дурнувата... але дійсно природній відбір руллить... ггг
а ви тоді вже від кума? чи тільки до?... бо якщо від.. то треба було підійти і дати шоломом по рилу.. ггг.. забава на вечір )))
от недавно був прикол... їхав в бориспіль... швидкість десь 170... мерджаюсь в праву сторону... і я к годиться справжнім рейсерам (VTopol - Віталік - превед брате )))) на секунду фіксую голову в положенні на право.. ггг.. і що ти думаєш? [цензура] на байку там пхнув десь під 250 то точно... бо навіть не порівнявся зі мною на секунду... понеслось моментом... вони [цензура]! і більшість дурнувата... але дійсно природній відбір руллить... ггг
а ви тоді вже від кума? чи тільки до?... бо якщо від.. то треба було підійти і дати шоломом по рилу.. ггг.. забава на вечір )))
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Це дісно прикольні мужики.AndrewK писав:Поважаю байкерів на чоперах
В мого знайомого сортбайк, і він причом не ганяє!!! результат вже 2 шолом купив, правий бік мотоцикла 3 раза був дертий, власник мав 1 легкий перелом і струсс мозку))))AndrewK писав:А ті шо на спортбайках... сил нема. Але як то кажуть, природній відбір рулить
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Не угадал. Там маршрутка выехала на красный и макнула пацана. Тогда все байкеры деньгами скинулись для семьи.mysha писав:минулого літа біля ЛАЗу "байкер" вирішив проїхатись на червоне, а маршрутка якраз повертала. То було останнє шо він зробив. Частини тіла були розкидані по всьому перехрестку. Купа крові. на власні очі то бачив, але не саму аварію а наслідок...

Dynamic Sport Latvia
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Ага і з ним ше жінка була ну і син 14 років лишився. Якшо я про то думаю то трохи мій сусід, був.mysha писав:минулого літа біля ЛАЗу "байкер" вирішив проїхатись на червоне, а маршрутка якраз повертала. То було останнє шо він зробив. Частини тіла були розкидані по всьому перехрестку. Купа крові. на власні очі то бачив, але не саму аварію а наслідок...

Babak писав:та було... а 14-річний син лишився без мами і тата
Drifthooift
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Чоловік помер на місці, бо казали шо він перелетів через маршрутку і вона ше його добила, а жінку придавило мотоциклом і вона аж в реанімації померла. Ніодної живої кістки на ній не було.mysha писав:минулого літа біля ЛАЗу "байкер" вирішив проїхатись на червоне, а маршрутка якраз повертала. То було останнє шо він зробив. Частини тіла були розкидані по всьому перехрестку. Купа крові. на власні очі то бачив, але не саму аварію а наслідок...
Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей