Я так свого часу перший і єдиний раз "попав" на "візир" (і отримав "лист щастя"), населеного пункту "фіг да ніфіга", а техніка зафіксувала 83 км/год.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
усі прилади мають точність 1 (2) км/год!!!Bohdan писав:буде не +10, а +11 :) Приладів з такою похибкою в нас нема і не буде.
Та роззуй очі. Україна - це не тільки сихівський міст і центр ЛьвоваApokalipsis писав:Thug, от скажи де ти в нас в центрі більше 50 розженешся?
ОМГPatrik писав: Я взагалі вважаю що водій сам повинен вибирати безпечну швидість....
а потім вже робили відповідальність жорсткішою, а так то тільки збільшать побори і все.Fokysnik писав:нелогічних/неоднозначних/суперечливих знаків/розміток/світлофорів/поганих розв’язок і т.д.
говорити за всю європу немає смислу, потрібно розглядати конкретно місто, і навіть вулицю, ясно що в центрі можна обмежити 50, але є й вулиці де сміло можна їхати 80.Thug писав:Практично всюди в Європі обмеження 50 в населених пунктах.
в нас???Morozov писав: але є й вулиці де сміло можна їхати 80
:) де там таке звучить в моєму пості? я писав про те, що дороги всі (республіканського значення в тому числі) йдуть через села постійно. це щось в тому ж стилі, що і знаки 40/ремонт дороги (місяцями/роками не знімають), які тулили/тулять в особливо жирних місцях без причини, щоб дайці могли пастися.Thug писав:От знаєш, ніби ти і правильно пишеш, а з іншого боку вдумайся як то звучить - "Ми не хочемо їздити помало, бо у нас погані дороги!"
Частково погоджусь, а саме підняти за нас.пунктом. Місто не чіпати, для прикладу на виїзді з міста повно простору, світлофорів практично нема, чого плентатись...Звичайно, де вбита дорога, той і 60 не поїде, 20 буде котитись, а де є нормальна дорога, нема перешкод(пішоходів, світлофорів, камікадзе) тоді можна і чуть газульки датиMAECTP0 писав:topper, в нас не ті проспекти що в києві де ти сміло валиш й 100 й не переймаєшся ні світлофорами ні педістріанцями що перебіжуть дорогу.
В нас такого нема, тому зайві 20км/год можуть спричинити більший корок в разі дтп ніж потік в 60км/год.
Повторюсь. ІМХО, в нас.пенктах обмежити в 60, трасу підняти максималку до 110/130. На складних ділянках відповідні обмежувальні жнаки.
А я котегорично проти, і ніяк не розумію для чого це ???t309 писав:Я ЗА НОВОВВЕДЕНННЯ
А Києва ці зніми не будуть стосуватись ?MAECTP0 писав:в нас не ті проспекти що в києві
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей