Поможіть порадою, а то чувак на маслі розориться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я ставив Помпу на такийb_andriy писав:нехай поставить її на герметік але не той за 10 грн а дорощий і буде мав спокій
як варіант піде але тільки крайній коли вже руки опустяться :)b_andriy писав:нехай поставить її на герметік
точно бо4ybik писав:То точно з пыд клапранноъ кришки ?
4ybik писав:мотор би був засраний ппц
просто з під кришки, кольца і сальники мають бути цілі бо на СТО міряли компресію і все було ідеально4ybik писав:Може з сапуна гоне ? Якщо з нього то знач кольца спати пішли, або сальники клапанів.
+1, хвороба в них така , в мене так само текло, поміняв прокладку, легенько шви промазав моторист герметиком і перестало сочитися,герметик в мене є хороши, якщо шось4ybik писав:Зніми клапанну кришку і постав на рівну площину. Маю на увазі подивитися чи її не повело (деформувало). І таке саме з площиною голови.
він вже готовийRomkoZem писав:не кожен готовий вивалити 180гр за кусок резини,такщо причина в прокладці, заїжай поможемо
цікавості раді )) вчора зі світлофору біля шекспіру і потім зі світлофору на кульчицької - зі мною посилено стартувала якась нубіра, зеленого кольору ))) то не твій знайомий ?Maniak716 писав:Мотор вектровський 2.0 16V
ну колір темнозелений у нього (інших кольорів нубір я не бачив впринципі)vovka писав:цікавості раді )) вчора зі світлофору біля шекспіру і потім зі світлофору на кульчицької - зі мною посилено стартувала якась нубіра, зеленого кольору ))) то не твій знайомий ?
десь в околі 16-00. номер не памятаю ))Maniak716 писав:номер памятаєш або хоча б час коли то було? поцікавлюсь в нього
vovka писав:десь в околі 16-00. номер не памятаю ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей