Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
weber, ну так, заїзджаєш на швидкості 20 в поворот, а гольф вже перевертатись хоче...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- weber
Re: Японці чи Німці
Цікаво думка Sluva i vovik щодо цього.CAT писав:Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі які мають Королу або Ауріс чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей.
-
всі власники машин С класу хочуть гольф? за дешевий німецький пластик? за шум карт коліс? за погану оглядовість з водійського місця? за ходові якості? за шо? за які дрібнички? тримач для окулярів? ага, а власники гольфів хочуть мерседес ес класу, і тд. ясне діло завжди хочеться дорожче.CAT писав:Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі які мають Королу або Ауріс чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей.
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
ну про гольф то за круто сказано а пасат або джетта так нічо виглядаєwazzup писав:всі власники машин С класу хочуть гольф?
TURBO -POWER
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
weber писав:CAT написав:
Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі які мають Королу або Ауріс чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей.
Цікаво думка Sluva i vovik щодо цього.
Чуваки. Все елементрано просто. САТ має гольф - тому всі його знайомі готові спалити тойоти і купити гольф. В мене тойота, а до того був гольф. Більше не хочу. Такого геморняка я ще не мав ніколи. Навіть коли їздив на ГАЗ-21 три роки. Зараз всі мої знайомі роблять круглі очі чому в мене за 220 тис нічого не зламалось. Антік останній зробив

Але якщо наїжджати в рік по 10-15 тис, то можна і гольф. В мене особисто відраза до цих машин після експлкатації даного авто. А про хвалену Німецьку якість я просто сміюсь в вуса...
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Маразм і клініка....якби я мав більше грошей то напевно дивився б в сторону мерса,нового авенсіса і на крайняк якогось форда але аж ніяк не на гольфа,поло і джету...CAT писав:Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі які мають Королу або Ауріс чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей
Р.С. а ще мені Вольво подобаються

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Sluva
Ти що?як ти можеш?vovik писав:А про хвалену Німецьку якість я просто сміюсь в вуса...

- Mc
я розумію, що ти про японоводів говориш, але вставлю свої 5 копійок )))CAT писав:Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі які мають Королу або Ауріс чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей.
теж дивився на фолькси при виборі авто і практично зразу відпали вони бо:
1)мотори 1.4 попри всю свою технологічність, ще зовсім невідомо як покажуть себе в нас, а інші ВАГівські мотори вже показали, що сліпо вірити технологіям не варто :) (гольф+)
2)салон - строгий нім.стиль - то хіба для пенсіонерів або естетів. проводиш в салоні більшість часу і дивитися на оце нудотство якось сумно (всі моделі, уніфікація, хулє :))
3)вузькі бійниці замість лобового скла - сидиш як в танку (хоч і німецькому :)) (всі моделі, крім тігуана)
4)жорстка підвіска (гольф+)
5)крісла як з вати - підтримки бокової - нуль (гольф+)
6)сідаючи в машину обов язково витреш пороги штанами (всі моделі)
7)мінімальна відстань до даху і стійки передньої (всі моделі, крім тігуана і гольф+, 182см зросту) - некомфортно так їздити
справедливості ради, відмічу, що японці відпали з подібних причин + в тойоті щось купувати (над новим авенсісом думали) без тест-драйву і чекати туєву хучу часу якось ну його нафіг ))) ну а хонда з нісаном - тупо розміру потрібного не було (срв, хтрейл, кашкай - завеликі, сівік - замалий, акорд - фактично двохдверний, бо ззаду залізти через ті дверки можуть тільки якісь акробати (хтрейл теж саме, правда)

biketravel.wordpress.com
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
не спорю що тойота надійна машина, але це ти вже перебільшуєш.vovik писав:Зараз всі мої знайомі роблять круглі очі чому в мене за 220 тис нічого не зламалось
Востаннє редагувалось Чет, 01 березня 2012, 15:34 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- Mc
до чого я вів - імхо однаково не варто "вестися" що на "понти/круті на таких їздют", що на "технологічність/надійність" - бо чомусь в мене така підозра, що машини в однакову ціну будуть на наших дорогах десь більш-менш однакові. треба дивитися виключно на свій профіль використання авто і на те, щоб машина тобі гемори різні усувала, а не додавала нові.
biketravel.wordpress.com
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
прокоментую отой великий пост CAT... в нас суперечка німці чи японці, і судячи з того шо ти написав, виходить шо японці більше шарять які машини потрібні більшості людей, розраховують на широкі маси, а німці типу шось зробили таке матьоре, а покупця то недуже то й є за такі гроші...
і ше одне: часто чую про таку штуку як "пакет погані дороги" особливо в німцях, шо нові машини всі жипи, і їх всіх треба донизу... навіть взяти новий скірокко нікса - то ж жип піпєц, і взагалі то стосується багатьох німецьких машин, правда не всіх, а от японці більшість нормально сидять, хонди то поголовно всі низенькі з заводу... чим то пояснюється???
і ше одне: часто чую про таку штуку як "пакет погані дороги" особливо в німцях, шо нові машини всі жипи, і їх всіх треба донизу... навіть взяти новий скірокко нікса - то ж жип піпєц, і взагалі то стосується багатьох німецьких машин, правда не всіх, а от японці більшість нормально сидять, хонди то поголовно всі низенькі з заводу... чим то пояснюється???
Хондоводи настільки сурові....
Один сусід має Гольф 6, другий останню Авенсіс. Так гольф класом нижче, але матеріали на голову вище.wazzup писав:? за дешевий німецький пластик?
bmw-club.lviv.ua
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
звісно, японці роздуплились як робити машини так, шоб більшість їх купувала... але хочу вам нагадати шо більшість людей на землі дупля не дають не то шо в машинах, а в більш елементарних речах... а оскільки це не форум садівників, а автоентузіастів, то хочеться вірити шо тут нема сірої маси яка купує машину за принципом "засіб пересування, шоб не ламався і шоб недорого".AnGeL писав:в нас суперечка німці чи японці, і судячи з того шо ти написав, виходить шо японці більше шарять які машини потрібні більшості людей, розраховують на широкі маси, а німці типу шось зробили таке матьоре, а покупця то недуже то й є за такі гроші...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
це мені нагадало тему про машини на польських номерах, де було написано, що вони їздять не адекватно, а у відповідь прозвучало, що їм просто всі заздрятьCAT писав:. Всі, абсолютно всі мої знайомі і друзі які мають Королу або Ауріс чесно признались, шо купили би Гольф якби мали більше грошей.

З.І. а хтось веде рахунок на який круг вже дискусія зайшла? нічого нового, скучно.
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
Ауріс непогана машинка,вещь
- Sluva
Данило от поясни мені для чого тобі для їзди по місту були СТ і зараз ГТІ ?ти приймав участь у якихось змаганнях з автоспорту?ці моделі вроді заточені +- для такого?
раманцік :)CAT писав:то хочеться вірити шо тут нема сірої маси яка купує машину за принципом "засіб пересування, шоб не ламався і шоб недорого".
- andriy320e30
- Контактна інформація:
за звичай тут так і єCAT писав:принципом "засіб пересування, шоб не ламався і шоб недорого".

TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
деяким людям хочеться получати задоволення від водіння і динаміки розгонуSluva писав:для чого тобі для їзди по місту були СТ і зараз ГТІ
а не просто пересуватися
TURBO -POWER
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
на рахунок тої сірої маси... Тут ганяють на корчах, а дупу возять якраз на "шоб не ламалось, шоб економне було, і шоб недорого" 

Хондоводи настільки сурові....
Ну якщо людина розуміє що для того щоб отримувати задоволення від динаміки то треба брати модель відповідного спрямування і ніяк не може зрозуміти що у світі авто вже давно стало просто "засобом пересування" ,а поняття бути "автоентузіастом" зовсім не означає їздити на німецькій машиніandriy320e30 писав:деяким людям хочеться получати задоволення від водіння і динаміки розгону
а не просто пересуватися

Р.С. Так для мене авто є засобом пересування і мені потрібне надійне і в міру економне авто,а різницю в 5 штук я краще потрачу на сімю і дітей ніж віддам за шильдік ФВ
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей