А ще та ферма фари має на висоті салонного дзеркала!
До речі, той самий мерс GL при всіх лінзах і феншую, з такою висотою, один фіг сліпить дуууже.

Чи то так тільки мене?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
повніt309 писав:уебани [цензура]
Не знаю. Ішші якось їздять. Мені плювати на проблеми говноксенонщиків; не можете - не їздіть. При наблищені сліпящого говноксенонщика включаю все що є, хай йому також буде добре.or4uk писав:скажу у виправдання ксенону, як у нас їхати по трасі повній ям без нього?
t309 писав:недавно три крузера з туманками і дальнім один за одним а воглаве гаишники з мигалками, влада бля,
t309 писав:поняв на джипах їм то все [цензура] [цензура]
Неправильно названа тема, треба було назвати - "Ненавиджу джипи, бо немаю бабла на них"Igor4ik писав: крузери то повний [цензура],а ше верх далбаїбіз..у- в ку7 і жл поворотні протитуманки,
+1, вже насторожився що тільки я один то помічаю..Amigo писав:До речі, той самий мерс GL при всіх лінзах і феншую, з такою висотою, один фіг сліпить дуууже.
Чи то так тільки мене?
а воно помагаєweber писав:якщо ззаду, то 2 протитуманки, не задумуючись одразу
неправда! в лінзах несліпить ксенон, якшо він правильно відстроєний.Amigo писав:До речі, той самий мерс GL при всіх лінзах і феншую, з такою висотою, один фіг сліпить дуууже.
Чи то так тільки мене?
як то нема.в всіх є30 -34 з кінця 87 року лінза і в ближньому і в туманціM@sTeR писав: і лінзи нема.....
В нас 85 рік по техпаспорту(чому так загадка) ,а по він коду 86 рік другий місяць. А от в туманках які зняті вже є лінза.....andriy320e30 писав:як то нема.в всіх є30 -34 з кінця 87 року лінза і в ближньому і в туманці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей