імхо, там керівництво явно не барижне, думаю то "персонал" собі так кілішує, але шо вони від того виграють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK, Tsonic
да поідеї персонал вкурсах про цей форум, і знає що адміністрація тут моніторитьBOXER писав: думаю то "персонал" собі так кілішує
навряд :)BOXER писав: хіба шо якшо дофіга бажаючих, то так швидше регулірують чергу...
vovik писав:Чекаєм коментарів іншої сторони.... :)
майже 15 це не 15!Apex писав:маеш майже +\-15хв...!!!
міг але не змігApex писав:він міг перше коло простояти 20сек. в коласах в якомусь повороті а може і не в одному того ніхто не знае і так само останне)))
заради цікавості на наступний раз увімкну)Apex писав:......не віримо включаемо секуноміри собі)))
BOXER писав:імхо, там керівництво явно не барижне, думаю то "персонал" собі так кілішує, але шо вони від того виграють
hrdrive писав:34,2, хоча всього часу не бачив.
30 хв каталися.
незачот, останні 20 хв їхали лише 15
я сів за карт, і ше перед тим як рушити глянув на годинник - було 21.25. коли нас загнали на фініш було 21.39![]()
чо за фігня?
Так, власне Вам і звернули увагу. Часу трохи минуло до першого Вашого коментаря і вже далеко не одна людина говорить про те що час їзди не відповідає часу оплаченому. І не зовсім зрозумілі є ваші смайли в повідомленнях.hrdrive писав:Додано: Сер, 28 грудня 2011, 22:47
Apex писав:Заїзду на 20хв такого взагалі в програмі в мене немає!....як там домовлялись з адміном не знаю! Давайте по факту, якщо ще будуть такі ситуації просіть адміна покликати мене....
як немає??? два рази підряд по 10 хв їздили неодноразово!!!Apex писав:Заїзду на 20хв такого взагалі в програмі в мене немає!....як там домовлялись з адміном не знаю! Давайте по факту, якщо ще будуть такі ситуації просіть адміна покликати мене....
шутнікіTwister писав:а цього разу казали що такої загалі немає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість