Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє, ну то вже взагалі повна *о/7@Fobos писав:картинки з рускім флагам і арлом двугаловим
Myself писав:Ну раз Бабак нині такий злий, то скажу таке:
в мене нова секретарка (єдина дівчина - решта всі пузаті жонаті хлопи ). Попереджав її - ніхто то не святкує, всі нацики і бандерівці , не вздумай щось приволокти . Прийшла нині з сирником І що з неї візьмеш: тато військовий, все життя по світу мотався, і сім"я з ним. Для неї немислимо прийти 23 лютого на роботу "просто так" І ще каже - "ну я ж без подарків..."
Я би не ризикнув колиMyself писав:То що, тепер на "РозиЛюксебмург (КлариЦелткін)" тре буде їй бУкет волокти?
Myself писав:всі нацики і бандерівці
притащи їй віника якогось. тільки без стрічок з написами "від..." букетиMyself писав:тре буде їй бУкет волокти?
А якщо дівчата будуть з річницею червоної революції вітати, а він пройде мимо з мордою-цеглиною? Так само паскудно виглядатиме? Не буду зачіпати політику, але ж є ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ - 6 грудня!!! На крайняк день УПА 14 жовтня. А що за таке отєчіство, день зішітніка якого пропонують сьогодні святкувати? Як на мене - нема того отєчєства(слава Богу) то і нема всіх його свят. Все, забули, порвали всі архіви, позабирали всі пам'ятники і живем собі щасливо в своїй рідній Україні, з нашими УКРАЇНСЬКИМИ святами.Fobos писав:Ще дуже не гарно виглядає, коли дівчата з щирим серцем вітають мужчину 23 лютого, а він проходить мимо з мордою-цеглиною і бормоче щось про совєти і армію, паскудно виглядає
Bohdan писав:А якщо дівчата будуть з річницею червоної революції вітати, а він пройде мимо з мордою-цеглиною? Так само паскудно виглядатиме? Не буду зачіпати політику, але ж є ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ - 6 грудня!!! На крайняк день УПА 14 жовтня. А що за таке отєчіство, день зішітніка якого пропонують сьогодні святкувати? Як на мене - нема того отєчєства(слава Богу) то і нема всіх його свят. Все, забули, порвали всі архіви, позабирали всі пам'ятники і живем собі щасливо в своїй рідній Україні, з нашими УКРАЇНСЬКИМИ святами.
требаMyself писав:То що, тепер на "РозиЛюксебмург (КлариЦелткін)" тре буде їй бУкет волокти?
квіти вже не в моді, краще от таке їй подари :Myself писав:тре буде їй бУкет волокти?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей