+100 також бачив два рази, е38 та е39, з наклейками клубу.CAT писав:чомусь в більшості раком біля самого входу в кінг кросі стоять автомобілі марки БМВ... навіть два рази бачив з наклейками БМВ клубу.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100 також бачив два рази, е38 та е39, з наклейками клубу.CAT писав:чомусь в більшості раком біля самого входу в кінг кросі стоять автомобілі марки БМВ... навіть два рази бачив з наклейками БМВ клубу.
igorok писав:е38 та е39,
Пожкодження чужого майна, стаття...Thug писав:Vanjabest,![]()
я ледве стримуюся, щоб ключем по борту цілому ряду таких розумних не пройтися
а якщо такого в'ї...хати то хто винен? він же стояв не по правилам?topper писав:Пожкодження чужого майна, стаття...
а я раз не втримавсяtopper писав:Thug написав:
Vanjabest,
я ледве стримуюся, щоб ключем по борту цілому ряду таких розумних не пройтися
то ше пів біди... а от коли рагуль стає поперек і заблоковує два авто, і тупо вале по своїх справахtopper писав:самому деколи кортить як рагуль якийсь на тротуарі стане і місця нема між машиною і будинком...
Розумію :) а якшо то авто юридичної особи, тому ж рагулю пофіг, а машина власника постарждалаsantosxxx писав: то ше пів біди... а от коли рагуль стає поперек і заблоковує два авто, і тупо вале по своїх справахі не реагує на спрацьовування сигналки... а потім приходе і навіть вибачення не попросе... я б ще зрозумів коли втикнув аварієчку і відійшов ненадовго, а т не тут то було
![]()
думаю це його провчить
вчора якраз щось подібне на перехресті Франка-Грушевського, тільки не 2 машини, а 5 трамваїв, ну і заблокований рух, оскільки на Франка народ по центру вулиці паркується, а виїзд з Грушевського автоматично заблокували трамваїsantosxxx писав:а от коли рагуль стає поперек і заблоковує два авто, і тупо вале по своїх справах
CAT писав:чомусь в більшості раком біля самого входу в кінг кросі стоять автомобілі марки БМВ...
то ж важко... простіше перекантувати на бік.MAGYLA писав:фото вже як ту машину відтягали
пофік шо воно коштує 2.5 штуки, головне шо БМВpikach00 писав:MAGYLA, і знову БМВ
Тут на форумі таких не менше. Мають БМВ за 3-4-5 штук, а пантів ніби їздять на новій з салону.LEgEnDA писав:пофік шо воно коштує 2.5 штуки, головне шо БМВ![]()
найшов чим гордитись.pikach00 писав:Я також там криво паркуюсь, і мені пофігу
один дряп-дряп по дверях, і ти навчишся паркуватися як слідpikach00 писав:Я також там криво паркуюсь, і мені пофігу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей