а де такі потрібні(де використовуються переносні)?topper писав:Одним словом це стаціонарний стелаж, а не переносний
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фотозвіт. Стелажі у стандартний кооперативний гараж
-
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Re: Фотозвіт. Стелажі у стандартний кооперативний гараж
Не страдай дурницями, покрий фарбою Hammerite. Основне витримати нескладну технологію покриття, тобто легко відшкурити, щоб зняти велику іржу і покрити в два шари з потрібними інтервалами просихання. Забудеш за той стелаж.ibit писав:інакше буде кака, багато перепробував тих перетворювачів, результатом мало задоволений, розбирати там швидко, піскоструїти сам буду, тому затрати мінімальні, а результат протримаються багато років.
плюс планую грунтувати реактивним грунтом, фарбою, і труби залити із середини нігролом, щоб до того стелажа потім не повертатись вже ніколи
volleyball.lviv.ua/blog/
-
Дякую за пораду, гляну що за фарба.... а про стелаж я забув і так... холодно у гаражі..Yelik писав:Не страдай дурницями, покрий фарбою Hammerite. Основне витримати нескладну технологію покриття, тобто легко відшкурити, щоб зняти велику іржу і покрити в два шари з потрібними інтервалами просихання. Забудеш за той стелаж.

- Vova_P
- Ім'я:Володимир
ціна там правда трохи кусається...Yelik писав:покрий фарбою Hammerite
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Зато не треба всяких перетворювачів іржі, грунтівок, фарб і купи часу, а в результаті за рік знову та ж іржа. Тут пофарбував(якщо дотримався інструкції) і забув. Коштує не так вже і багато, останній раз памятаю +/- 100грн. 500гр чи 750гр., думаю на той стелаж більше і не піде.Vova_P писав:ціна там правда трохи кусається...Yelik писав:покрий фарбою Hammerite
В нас на роботі, є пофарбовані хамерайтом металеві решітки, двигуни, повітрепроводи всякі, що стоять на дворі. Наявний приклад, вже 6 чи 7 рік, хоть би що, тому так і наголошую на хамерайті.
volleyball.lviv.ua/blog/
-
народ, підкажіть... де можна дістати перфоровану бляху.. таку як ідуть на стелажах у магазинах.. або таку щоб інструмент вертикально вішати...

мені треба розміром 50-80см на 80-100см... може у когось завалялась так із магазинних стелажів? може знаєте фірми як торугють торговим обаднанням?

мені треба розміром 50-80см на 80-100см... може у когось завалялась так із магазинних стелажів? може знаєте фірми як торугють торговим обаднанням?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей