Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
універсальний автозвук
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
я зара без машини, а музику слухати люблю, яку машину потім куплю - не знаю, в голові зародилася "нездорова" ідея зробити переносний автокомплект :), наприклад:
фронт - ящики під сидіння (ящик зробити універсальним - щоб можна було запхати в різні авто), піщалки на стойки; грати буде від мафона напряму
тил - саб в корпусі, двоканальний підсилювач на саб закріплений на самому корпусі саба; такий собі ящичок, що можна в любий момент зняти
от питання - яких виробників брати компоненти? чи можна зробити універсальні ящики на мідбас під сідушки? хто мені порахує і зробить ящики під акустику і скільки то все буде коштувати?
фронт - ящики під сидіння (ящик зробити універсальним - щоб можна було запхати в різні авто), піщалки на стойки; грати буде від мафона напряму
тил - саб в корпусі, двоканальний підсилювач на саб закріплений на самому корпусі саба; такий собі ящичок, що можна в любий момент зняти
от питання - яких виробників брати компоненти? чи можна зробити універсальні ящики на мідбас під сідушки? хто мені порахує і зробить ящики під акустику і скільки то все буде коштувати?
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Та ніби все правильно
Тільки я би не кріпив підсилювач на саб - в багажнику його прикрутити не так важко, а до ящика саба буде йти 2 проводи а не 4 :)
От тільки з підсидільними ящиками універсальності не вийде. Як же ти збираєшся вгадати розміри ящика під усі можливі машини? Наприклад в мене перед сідушкою стирчить ручка регулювання крісла, і такий ящик просто нема куди поставити...
Хоча то досить непоганий варіант. Наприклад Helix Blue 52 грають в ящику 4-6л (дані з різних джерел :) )

От тільки з підсидільними ящиками універсальності не вийде. Як же ти збираєшся вгадати розміри ящика під усі можливі машини? Наприклад в мене перед сідушкою стирчить ручка регулювання крісла, і такий ящик просто нема куди поставити...
Хоча то досить непоганий варіант. Наприклад Helix Blue 52 грають в ящику 4-6л (дані з різних джерел :) )
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
Dancer
ну не у всі машини :), але принаймні в більшість, ящик в крайному випадку можна трохи підправити
підсилювач кожен раз кріпити не дуже зручно, скажімо я катаюсь на машині в неробочий час, в робочий час вона працює на пів-ставки вантажівкою (четвірка - універсал), нема гарантії що той підсилювач мені просто не роздавалять; а підсилювач можна підключати через розєм ..
ну не у всі машини :), але принаймні в більшість, ящик в крайному випадку можна трохи підправити
підсилювач кожен раз кріпити не дуже зручно, скажімо я катаюсь на машині в неробочий час, в робочий час вона працює на пів-ставки вантажівкою (четвірка - універсал), нема гарантії що той підсилювач мені просто не роздавалять; а підсилювач можна підключати через розєм ..
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Vova78
- Контактна інформація:
В такому випадку тут дійсно варто зробити ящик з об"ємом наближеним до 5 л, і щоб був невисоким.Dancer писав: Наприклад в мене перед сідушкою стирчить ручка регулювання крісла, і такий ящик просто нема куди поставити...
Я собі зараз виготовляю ось такий ящик, можливо і тобі таке підійде

правда я ще розміри трохи підкорегував в порівнянні з цими.
Я можу виготовити і тобі такі, або інші

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей