Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
Тебе с таким валом( а кстати до куда он у тя вертится и шо с карбом?)нада 4,3 ставить ,а не 3,9 шоб третью дотягивать. Верховой вал не ахти выкручивает длинные передачи, да еще и на твоем объеме. Я с таким объемом и на такой голове,тока вал 11,4 , ездил. 18р.+3,9пара-длинновато ИМХО. Да, еще блока и 14-ка.vovka писав:Приходиться включати 4 передачу, тепер 3 на фініш суттєво бракне. Так неохота лізти в коробку міняти ГП..
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ю.Р.А.
Сьогодні я переконався. З коробкою всьо добре. 3 хватає (просто добре покрутив передачі). Карб стандартний (думаю на який поміняти)
:
Фініш на 7200 (саня сьогодні сам тестив
). Вал там ще ЇДЕ. Думаю до 7500 поїде. Може б то його на низа чуть закрутити.. Короче з ним ще будем шаманити.
Короче головна проблема це карб.
І ще. Треба дуже сильно короткоходну кулісу. Прийдеться купити з часом. Дуже багато часу тепер губиться на переключеннях, я не можу включитися так само як я включався зі старим мотором.
Сьогодні я переконався. З коробкою всьо добре. 3 хватає (просто добре покрутив передачі). Карб стандартний (думаю на який поміняти)

Фініш на 7200 (саня сьогодні сам тестив

Короче головна проблема це карб.
І ще. Треба дуже сильно короткоходну кулісу. Прийдеться купити з часом. Дуже багато часу тепер губиться на переключеннях, я не можу включитися так само як я включався зі старим мотором.
Не знаю на сколько наши валы одинаковые, но попробуй сначала свой поковырять, без уродования низа корба.
На своем я тока запилил в усмерть распылитель второй камеры( надфилем 15мин.) со стороны пружинки можна пилить пока пружинка не покажется, а со стороны канала...ну почти в 2раза и обломай перегородку в середине распылителя, тока канал поправь и зачисть все хорошо. Первая камера у меня была 102,5 на 165 с трубкой от 150(где без шарика иначе провол внизу, а если увеличить топливный,то заливало), а во второй...
...короче воздух 145 без шарика, а топливо, почти 2мм дыра. Дальше побоялся
.Топливо можна увеличивать пока на полном дросселе не начнет захлебыватся ( как это почуствовать- собери карб без топл. жикл. 2-й камеры и проедся на полном газу,не бойся, ты будеш знать шо такое захлебуется
).И еще для более менее хх жиклер хх просверлил сверлом 0,4. Этим и переходная лучше работает.Носики ускорительного насоса не перегибал, а тока поменял на москвичевские там 40на45,или просто вставь нивовский с одним усиком,там40.
Трамблер,я понял у тя зажатый, маде ин картюнинг, выставь зажигание по стробоскопу на 5 000 об на 37-38 градусов, на начальный угол насрать,на такой фазе он у тя будет около 18-22гр.От этого мож крутить трамблером+/- 2-3 градуса.Если будет звенеть при резком дросселе, то отсоедени нафиг вакуум корректор и поставь начальный угол около 20-ти гр. Я ездил на 22гр.Но проверь,шоб при5000об не уходил за 40гр.
В общем это так грубые наставления.А так то нада на месте крутить и мож не один день.
Удачи!!!
На своем я тока запилил в усмерть распылитель второй камеры( надфилем 15мин.) со стороны пружинки можна пилить пока пружинка не покажется, а со стороны канала...ну почти в 2раза и обломай перегородку в середине распылителя, тока канал поправь и зачисть все хорошо. Первая камера у меня была 102,5 на 165 с трубкой от 150(где без шарика иначе провол внизу, а если увеличить топливный,то заливало), а во второй...
Трамблер,я понял у тя зажатый, маде ин картюнинг, выставь зажигание по стробоскопу на 5 000 об на 37-38 градусов, на начальный угол насрать,на такой фазе он у тя будет около 18-22гр.От этого мож крутить трамблером+/- 2-3 градуса.Если будет звенеть при резком дросселе, то отсоедени нафиг вакуум корректор и поставь начальный угол около 20-ти гр. Я ездил на 22гр.Но проверь,шоб при5000об не уходил за 40гр.
В общем это так грубые наставления.А так то нада на месте крутить и мож не один день.
Удачи!!!

- vovka
- Контактна інформація:
Заміряли сьогодні компресію. Походу у всіх циліндрах 12 - вроді нормально. Міряли як книжка пише, на гарячому моторі, при повністю нажатій педалі газу, і знятому повітряному фільтрі.
p.s. І всьо таки зачотний мені вал дістали, при такому підйомі їде на рівні валів зі значно більшим підйомом. Вот відгук з одного форуму:
http://kartuning.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=10521
p.s. І всьо таки зачотний мені вал дістали, при такому підйомі їде на рівні валів зі значно більшим підйомом. Вот відгук з одного форуму:
http://kartuning.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=10521
Мій 10.6210.62-пайпер. отличный тюнинг вал.подхват с 5-7700, ХХ-1100
10.75 с подпятниками,более мирный,плавный вал с 3-7300 без оссобых подрывов.
11.1- чуть лучше 10.75 но похуже пайпера 10.62
Самая большая фаза у пайпера-306 кажется заявленная.

- Leon_Sanya
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- vovka
- Контактна інформація:
Скорше всього і не тільки.Leon_Sanya писав:тоді ти ще трохи "недокручуєш", щоб повністю оцінити його можливості
Я навіть думаю що мені просто бракувало бензини, свічки практично помаранчеві замість коричневих. Лишнє підтвердження тому - це те що сьогодні на гонках настав капець бензонасосу. З паливного фільтра втікає весь бензин, на високих оборотах машина просто встає (сьогодні в 3 заїздах так опозорився

Буду міняти на Пекар (давно вже купив, лінь було встановити)

- vovka
- Контактна інформація:
Пекар вроді поставилиNazarik писав:Будем ставити карб і тоді поставим пекарь!!!

Карб тоже ставили (073 майже стандартний) раді інтересу.
З низів вроді краще, но на верхах явно гірше. Третя більше 120 крутитися нехоче (стрілка економетра чи як його там) всередині жовтої зони при повністю нажатій педалі газу. А на мому карбі (майже стандарт 08) стрілка в самому кінці і 130 на третій валить тільки так :))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей