тут +100500pikach00 писав:Гібрид купувати ващє нонсенс.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут +100500pikach00 писав:Гібрид купувати ващє нонсенс.
pikach00 писав:Jarevych, ну кричать та й кричать, от у мене грошей нема, але тачка за 37к якось вийшла
нема там рагульства просто не класика і не стандартно. як на мене по стайлінгу одна з найкращих копійок які я бачив ві Львові. Вживу б глянути...ну да диски - але то я думаю суто фінансове питання. та й зима ніби зара - вдруг знявmister_X писав:емоції двоякі... і непогано, і рагульство
Ну як тобі сказати. Я зразу і непоняв. То з копійки зробили 412 москвич ? Чи то просто я не в темі.mister_X писав:хто ще це бачив?
емоції двоякі... і непогано, і рагульство ... Але всерівно не буду бакланити, адже старалися люди
bossjara писав:нема там рагульства просто не класика і не стандартно. як на мене по стайлінгу одна з найкращих копійок
bossjara писав: ві Львові
Недалеко втікла. А може і на потік поставлять, то за півроку буде і там :)b_andriy писав: то ж не кривчицька пластмаса
во во, і я то саме хотів сказати.Stuff писав:Плюсану тим хто каже що лайно, повний несмак і незрозуміле потворне кощунство на Наутілус капітана Пемо і москвич 412 з елементами графіки геніїв світу
а власник ззаду біг?Tsonic писав:неа, так просто по вулиці
та нє, там багажник комфортний виявився тсонікуMyself писав:а власник ззаду біг?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей