Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Покупка машини до 7К (зараз хочу Сітроен Ксантія)
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:5356
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
А тут тільки пару чоловік щось порадили, а іншим тільки дай по...ти.ghost™ писав:мазафака, та ви запарили, а що ж тоді купляти коли довкола саме дрантя продають?
девятки мені так толком і не порадили, давайте сюни всі іномарки до 5000 [цензура]!
По моєму за 2.5 кілобакса вибір невеликий. ВАЗ за такі гроші ІМХО буде коритом.
Я ж кажу - їдеш до майстрів, вони дивляться і кажуть діагноз. А то ти хочеш аборт по телефону зробити
Як на мене - зараз 70% машин до 5000 баксів - дрантя. Не спорю, попадаються і достойні варіанти. Але думаю що варто брати або зовсім дешеву машину і не паритися, або назбирати штук 8-10 і купити шось свіжопригнане або новий Ланос/Сенс/ВАЗ. Чи китайця якогось :)
-
- Контактна інформація:
+1ghost™ писав:мазафака, та ви запарили, а що ж тоді купляти коли довкола саме дрантя продають?
девятки мені так толком і не порадили, давайте сюни всі іномарки до 5000 [цензура]!
Підтримую - тільки б потриндіти, і сказати а вон там дешевше а вон знайомий купив, а вон сусід за 100 доларів купив. Блін я сам з тою проблемою живу. Вже не знаю ск. на автобазари їзжу і по СТО. Достойного ще не було жодного.
Ясно маючи 10 000 - можна шукати але для мене наприклад дати більше 5000 за мшаниу нема можливості і бажання, нафіг тоді машина. Ось чекаю і шукаю думаю всеодно рано чи пізно зустріну своє!
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
ФОРД Брати мої і тіко Форд розрулить цю сиуейшин, у ваших душах хаос а форд це сила яка той хаос притушитьнах !!!
(Ігор недьоргайся то не про тебе !!!)
ПИСИ: Тополя хтось бачив ??? Човін ше гольфа не запропонував !!!!
ПИСИ ПИСИ : Форд Ицкорт 88р 1,4 моноінжекшин знайомий тюхає за 2,5 кілобакса !!! вот тобі і конструктор доведи до путя і і всьо решта можна буде ффтопку
!!!
(Ігор недьоргайся то не про тебе !!!)
ПИСИ: Тополя хтось бачив ??? Човін ше гольфа не запропонував !!!!
ПИСИ ПИСИ : Форд Ицкорт 88р 1,4 моноінжекшин знайомий тюхає за 2,5 кілобакса !!! вот тобі і конструктор доведи до путя і і всьо решта можна буде ффтопку

Востаннє редагувалось Чет, 10 травня 2007, 17:38 користувачем z@k, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 25 гостей