причому тут клумба.MAECTP0 писав:що ти маєш на увазі Х-подібних? На клумбу виїзджати?
от я накидав традиційне кільце яке зображено у вигляді квадрату а не круга, щоби легше було зрозуміти :) але суть ця сама! я там намалював стрілочки як їхати якщо дотримувати правил проїзду перехресть.

хай буде по вашому, по пдд. але погодьтесь шо це тупо і треба щось міняти ? :))HacK писав: а якщо той що в середньому вже захоче повернути вправо, то в нього буде помеха справа(яку він повинен пропустити, а тоді повернути) і той що в правому ряді буде правий при любих...
у ваших варіантах вспливають всякі помєхи справа. а це вже небезпечно. і толку з того хто правий а хто ні - якщо як наслідок є ДТП. а в мому варіанті - нівкого нема ніяких помєх! всі їдуть як по рельсах ))
я бачу найкращий вихід з цієї незрозумілою ситуації з кільцями - це явно вказувати стрілки з напрямками руху по смугах і розмітку! дешево сердито і надійно.
і прибрати нафіг ті кільця з 3 полосами

а то добре шо ми тут на форумі умнічаєм )) але в основній масі все одно більшість їде не по пдд ті кільця і кожен впевнений шо він правий )) а стрілки це все систематизують :)
я от вчора спеціально в час пік спробував проїхати то кільце на кульпарківській по ПДД. ну реально почувався останнім оленем який всім заважає