Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Операція "Швидкість" - будьте уважні!
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Від сьогодні працівники Державної автомобільної інспекції Львівщини розпочинають на дорогах області операцію «Швидкість», завдання якої боротись із місцевими «Шумахерами». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області полковник Василь Струс.
За його словами, операція має профілактичний характер, а її завдання не зводиться до того, аби чим побільше «наловити» порушників.
За його словами, операція має профілактичний характер, а її завдання не зводиться до того, аби чим побільше «наловити» порушників.
-
- Стать:жінка
Dimon
http://honda.org.ua/forum/about21558.html

вчора на Окружній девятина і таврон... чел в тавроні на капоті. накуй з салону через лобовуху...
http://honda.org.ua/forum/about21558.html

вчора на Окружній девятина і таврон... чел в тавроні на капоті. накуй з салону через лобовуху...
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
[цензура], дали попередження, не помогло навіть підсовування 20 гривень і посилання на ТК і ЛWK. :twisted:
Зловили перед Деревачом...
Після чого сказали - "лети далі, лиш обережно". А за 100 метрів ше одні стояли, благо їхав за фурою і не встиг "полетіти"...
Зловили перед Деревачом...
Після чого сказали - "лети далі, лиш обережно". А за 100 метрів ше одні стояли, благо їхав за фурою і не встиг "полетіти"...

Востаннє редагувалось Чет, 10 травня 2007, 11:17 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
- Topol
[цензура], в мене нема... Тримачі їздять по дверках (автоматичні) - а самих ремнів нема, [цензура]...lizun писав:2all: чувачки юзайте ремені. бо то пе*дець. завалити можуть в будь0яку секунду.
Дайте канати якісь шоб центнер втримали... Дайте два.. (С)

Востаннє редагувалось Чет, 10 травня 2007, 11:23 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
- Topol
З малолітражками не змагаюсь... :megalol:lizun писав:завтра я перевірю його на міцність. ггг.![]()
Знайду але хер зроблю... Як побю тачку - то нашо жити після того...lizun писав: Topol
знайди. і зроби..
завтра зранку тебе наберу... зззз... :lol:

Востаннє редагувалось Чет, 10 травня 2007, 11:29 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
Ну ти даєш...
Topol писав:[цензура], в мене нема... Тримачі їздять по дверках (автоматичні) - а самих ремнів нема, [цензура]...lizun писав:2all: чувачки юзайте ремені. бо то пе*дець. завалити можуть в будь0яку секунду.
Дайте канати якісь шоб центнер втримали... Дайте два.. (С)![]()
![]()

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей