Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Покупка машини до 7К (зараз хочу Сітроен Ксантія)
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
знайшов фіат уно, в хорошому стані, 86рв, двигун 1л, 3 дверки
вартує звязуватись чи ні? двигун зроблений, кузов крашений, салон доглянутий
зара з проблем (те що знаю) передня стойка, сцеплення підбуксовує ... в принципі практично все що знайшов з недоліків
вартує звязуватись чи ні? двигун зроблений, кузов крашений, салон доглянутий
зара з проблем (те що знаю) передня стойка, сцеплення підбуксовує ... в принципі практично все що знайшов з недоліків
Востаннє редагувалось Сер, 16 травня 2007, 22:35 користувачем ghost, всього редагувалось 4 разів.
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
ІМХО бушна іномарка має бути в першу чергу доглянута. Марка не має такого значення. Можна взяти Фольца, і ремонтувати його шотижня, а можна на 30-річному Форді гоцати без проблем. Все з власного досвіду 
Дивися на загальний стан машини. Чи підмальовані сколи фарби, чи оброблена антикором, чи в порядку електрика. Салон багато може розказати про то як машина експлуатувалася. Бо такі проблеми як зчеплення чи стойка ремонтуються досить легко. Набагато гірше коли авто запущене, і постійно вилазять дрібниці якісь, або ще гірше - "колхозний ремонт" :evil: Дивися щоб машину часом криворукі умільці не переробляли під наші запчастини - то значить шо на машині економили кожну копійку, а значить - гробили до останнього.
Я так розумію що Фіат має коштувати недорого. Якщо в хорошому стані і з хороших рук - то можна брати і кататися собі містом дешевше ніж в маршрутках (з таким то двигуном)

Дивися на загальний стан машини. Чи підмальовані сколи фарби, чи оброблена антикором, чи в порядку електрика. Салон багато може розказати про то як машина експлуатувалася. Бо такі проблеми як зчеплення чи стойка ремонтуються досить легко. Набагато гірше коли авто запущене, і постійно вилазять дрібниці якісь, або ще гірше - "колхозний ремонт" :evil: Дивися щоб машину часом криворукі умільці не переробляли під наші запчастини - то значить шо на машині економили кожну копійку, а значить - гробили до останнього.
Я так розумію що Фіат має коштувати недорого. Якщо в хорошому стані і з хороших рук - то можна брати і кататися собі містом дешевше ніж в маршрутках (з таким то двигуном)
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Після тої фрази думаю варто задуматись! Салон перетягували очевидно, бо був "вбитий"(!), машину малювали також не від хорошого життя(!). Думаю варто поїхати до хорошого(бажано знайомого) майстра і добре обдивитись, обмацати і обстукати машинкуghost™ писав:салон весь перетягнутий наново, машина свіжофарбована - нічого не видно, пороги міняні

Востаннє редагувалось Сер, 09 травня 2007, 22:38 користувачем Yelik, всього редагувалось 1 раз.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
lizun писав:фіат? НІКОЛИ. тим більше такий.
Горган, я тебе чекаю...
Даром ти так

volleyball.lviv.ua/blog/
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Цілком підтримую! Машина готовилася для продажу, а це вже не є добре! Треба щоб оглянула знаюча людина, яка в курсі справи. Не спіши.Yelik писав:Після тої фрази думаю варто задуматись! Салон перетягували очевидно, бо був "вбитий"(!), машину малювали також не від хорошого життя(!). Думаю варто поїхати до хорошого(бажано знайомого) майстра і добре обдивитись, обмацати і обстукати машинкуghost™ писав:салон весь перетягнутий наново, машина свіжофарбована - нічого не видно, пороги міняні
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей