T5-R писав:не буду спорити але е 65то не то в порівнянні з W221
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
E38 це відголосок минулого. Це одна з останніх машин яку вспливає коли чуєш авревіатуру BMW. Вона крута і такою буде завждиM@sTeR писав:Е38 безсумнівно більшість людей які люблять БМВ більше пре,
пхе... порівняти w221 і Е65 це те саме що порівняти W221 і F01.T5-R писав:не буду спорити але е 65то не то в порівнянні з W221
то не в Андрія а десь інакше?Enter писав:В планах заміна мастил,тормозних дисків і колодок по кругу,все сьогодні замовив,тепер жд
та шо я не знаю скыльки на бмв коштує заміна масла)))M@sTeR писав:LEgEnDA, ну нерахую що то є дуже дорого, там тільки саме масло напевно 150 доларів, а ще + фільтра,....тим більше тормозні диски з датчиками немало коштують якщо оригінал......![]()
Звичайно якщо рівняти до іншого авто то дорого, ну але баварська марка завжди була на ступінь вища від конкурентів і по ціні також....думаю не мені тобі пояснювати....це ж представницький клас...
ну дешевше можна але якщо є можливість то нафік та економія?Enter писав:LEgEnDA, можна дешевше,так як попередній власник економив і колодки стояли Кітай
все решта ок? Чи можна пробити оригінальний пробіг?Enter писав:успішно проведена заміна масла,усіх фільтрів.Тормозні колодки з дисками перед і зад разом з датчиками.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей