її просто склали на заводі в НімеччиніAnGeL писав:Хонди CR-V 98 року, яка відкатала в Україні поза мільйон... обслуговувалась лише в офіціалів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
її просто склали на заводі в НімеччиніAnGeL писав:Хонди CR-V 98 року, яка відкатала в Україні поза мільйон... обслуговувалась лише в офіціалів
подивися кількість переглядів авторіа чи автобазар по першому автомобільному .то там рейтинг бу машин 1-ваз 2-мерс 3-бмв 4 фолькс 5 опельNovel писав:Куди подівся BMW ?
CAT, 15-куCAT писав:weber, я думаю ти хочеш свою 12ку назад)))
бо їх там найбільше, всі їх сплавляють, а ніхто не купуєandriy320e30 писав:подивися кількість переглядів авторіа чи автобазар по першому автомобільному .то там рейтинг бу машин 1-ваз 2-мерс 3-бмв 4 фолькс 5 опель
Та е34 вічна машина. В контексті перепродажі.AnGeL писав:подивитись тільки скільки е34 зараз є на продаж, і ніхто не бере....
жжошweber писав:На авторіа треба зробити фічу - "змінити власника". Щоб новий власник міг не запарюватися і зразу продавати
Очень часто, даже в середине зимы, я наблюдала картину, как мой муж валяется на одеяле под машиной
Чос! Порахуй скільки км в день вона мала б накатувати.AnGeL писав:ше обіцяли скинути фото паперів з сервісу, Хонди CR-V 98 року, яка відкатала в Україні поза мільйон... обслуговувалась лише в офіціалів
на е34 найнадійніша ходова зі всіх бмв включаючи сьогоднішніAnGeL писав:або вони самі сипляться![]()
абсолютно реальні цифри, 80К в рікpikach00 писав:AnGeL написав:
ше обіцяли скинути фото паперів з сервісу, Хонди CR-V 98 року, яка відкатала в Україні поза мільйон... обслуговувалась лише в офіціалів
Чос! Порахуй скільки км в день вона мала б накатувати.
Думаю тачка була на фірмі, от і намотували пробіги щоб бєнзу зливати І за ТО бабло вибивати.
хіба шо в Київ і назад кожен деньwazzup писав:я на роботу з роботи їжджу
http://auto.ria.ua/auto_bmw_525_6933252.htmlАвто у справному стані на 100% заводиться як на гарячо так і на холодно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей