та була, бо працювало всеsergey писав:тяга зіскочила.Або її там взагалі не було.

йду розбирати дверку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та була, бо працювало всеsergey писав:тяга зіскочила.Або її там взагалі не було.
А ти хоть торгувався? І на сервіс дивитись їхав вже після покупки?Vito писав:5700 за авто
багато...Vito писав:5700 за авто
нормальна ціна. Правда мала б бути якась музика.AnGeL писав:багато...
Не вірь, там десь під 300 тис.км.Vito писав:пробіг 99тис.
потішивsergey писав:Не вірь, там десь під 300 тис.км.
от сьогодні розбирав дверки, дивився на тунелі для колонок, так там дроти акуратно скручені і привязані, різьби навіть нема для кріплення колонок. може їх там і не булоDenja писав:нормальна ціна. Правда мала б бути якась музика.
Vito писав:там яка то баба 55 річна на ній їздила по роботі собі
Vito писав:відсутність ключів для іммобілайзера, яких навіть не було у продавця
в мене і дротів небулоVito писав:там дроти акуратно скручені і привязані, різьби навіть нема для кріплення колонок
Cr@zy писав:До речі ключів від іммобілайзера (і можливо й самого іммобілайзера ) в мене тоже небуло
За словами продавця ключів імм не мала. Я хз його принцип роботи, але коли машина не заведена то він блимає червоним світлом з періодичністю в 7-8 секунд, коли машина працює то горить червоним просто.Vito писав:придивився на пластикову головку ключа, там є виріз який то розміром як під MicroSD карту, думаю це і є чіп для іммобілайзера.
Cr@zy писав:в мене і дротів небуло так шо або там колонки таки були, або на тазах почали проводити акустичну проводку, що малоймовірно
маєця на увазі дирок щоб шурупи вкрутити. Може і дійсно не було їх. Не могли ж вони просто в повітрі висіти в дверкахVito писав:різьби навіть нема для кріплення колонок
спс за позитивний коментigorok писав:Та ладно, не псуйте хлопові радість від купівлі нової машини, головне, щоб не сипалась, пробіг то таке, можна 100 тис. їздити окуратно, а можна за 30 рознести в хлам. Vito, будеш мати чим занятись в найближчий час, вивчиш трохи будову своєї машини, а запчастини копійчані, сильно попасти не мав би. В тому є свій плюс - музику купиш таку як тобі сподобається, ну і перебравши ходову, будеш впевнений, що все нове і справне.
може російські з.ч. і дешеві, але то гавно ще то...igorok писав:а запчастини копійчані
Давно пробував російські з/ч? Чи може маєш конкретні приклади?T5-R писав:може російські з.ч. і дешеві, але то гавно ще то...
Китайське барахло дешево виходить, а вот нормальні (не польські) а якісний замінник німецький ой як не дешево виходить.T5-R писав:а нормальні коштують нічим не дешевше ніж до Г2-Г3 чи трохи дешевше ніж до моєї.
+100500, Росія краще за Китай полюбому.igorok писав:Давно пробував російські з/ч? Чи може маєш конкретні приклади?
чим? все ті ж яйця, чи може кращі тим що шарові за 1тис км вилітають чи наконечники які від сили 5 тис пробігають, я вже мовчу за російські краніки пічки, свічки, дроти, ремені, підшипники, стойки, опори балаково і т.д.sergey писав:+100500, Росія краще за Китай полюбому.
igorok писав:Чи може маєш конкретні приклади?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей