hrdrive, а нашо? Табличка населеного пункту Підгайчики вже все говоритьhrdrive писав:в Підгайчиках жодна добра душа мені не моргнула

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hrdrive, а нашо? Табличка населеного пункту Підгайчики вже все говоритьhrdrive писав:в Підгайчиках жодна добра душа мені не моргнула
ну то ше тоже небагато в принципіhrdrive писав:григоровича і розїжджаємся
а цукорочку треба було взяти все ж - хоть шось з них би скориставhrdrive писав:візьми собі цукорочка ,якшо хочеш"![]()
![]()
а за шо більше ?romanbelyj писав:ну то ше тоже небагато в принципі
100 і 255 є різниця. все таки міг сказати давай 200. і все таки платити в касу 255 би обійшлось дороще, потрачений час і практично ті ж гроші.vovka писав:а за шо більше ?офіційний штраф 255 грн.
якшо дійсно спішив дуже, то б дав, шоб собі мозг не сверлити, а якшо не спішои в то недав би нікопійки. та ше й запитав чи можна в них цукерочку взяти на дорожку до сплати штрафуLEgEnDA писав:romanbelyj, ти б заплатив 200?
я б 100 не дав би, ну хіба шо як каже хрдрайв - шо спішив
255 ніхто би не платив, порішали би йому 50%romanbelyj писав:100 і 255 є різниця. все таки міг сказати давай 200. і все таки платити в касу 255 би обійшлось дороще, потрачений час і практично ті ж гроші.
платив не платив, то вже б далось знати коли попадаєш в таку ситуацію, а так обговорювати можна безліч випадківBOXER писав:255 ніхто би не платив, порішали би йому 50%
вже попадавromanbelyj писав:то вже б далось знати коли попадаєш в таку ситуацію
+1, чьо плачеться?Lyubomyr писав:а то що порушив нічого?
ну та, вони тільки на 50 цукерок купуютьBOXER писав:єдине шо гади охаміли, 50-ки їм мало вже... буду знати)))
я ще весною на Мерсі перед Фраником Григоровичем "віддячився" .BOXER писав:єдине шо гади охаміли, 50-ки їм мало вже... буду знати)))
а то шо він порушує закон а не пдд і вимагає хабар це також нічого?Lyubomyr писав:а то що порушив нічого?
LEgEnDA писав:а то шо він порушує закон а не пдд і вимагає хабар це також нічого?
кожна монета має дві сторониhrdrive писав:LEgEnDA, то добре шо порушує закон ,я б нехотів платити 255
LEgEnDA писав:а то шо він порушує закон а не пдд і вимагає хабар це також нічого?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 26 гостей