Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи варто звязувтися з Москвичом?
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Є нагода придбати Москвич 412. Стан дуже хороший на ньому фактично не їздили, повністю зроблений, салон новенький....може будуть фото -викладу. Ціна до 800 у.о. може вдасться збити.
Але я навіть не розглядав такий екземпляр. а ось зараз думаю може взяти щоб собі просто бульбу возити в ньому десь в лісок....
Чи не варто взагалі?
Але я навіть не розглядав такий екземпляр. а ось зараз думаю може взяти щоб собі просто бульбу возити в ньому десь в лісок....
Чи не варто взагалі?
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Demyan
Бери не пожалієш, в мене друг має таке чудо, тішиться ним,
Але взагальному.
В ремонті він дешевий як борщ. (треба хіба найти сервіс де його робити будуть)
Проходімость в нього краща ніж в Ниви)))
НУ і це свого роду скоро раритет буде!!! тіпу мустанга і т.д.
Такшо бери,
Можу тобі показати наш москвіч!
Бери не пожалієш, в мене друг має таке чудо, тішиться ним,
це правда, ми самі поки його до нормального стану привели то чуть не спилися)))C#@O$ писав: на москвичі їздять конструктори
Але взагальному.
В ремонті він дешевий як борщ. (треба хіба найти сервіс де його робити будуть)
Проходімость в нього краща ніж в Ниви)))
НУ і це свого роду скоро раритет буде!!! тіпу мустанга і т.д.
Такшо бери,
Можу тобі показати наш москвіч!
Путін [цензура].
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Ха-ха! 190км/год! :megalol:
Народ, ви шо, ніколи на Москвичу не їздили?
А я їздив.
Там на швидкостях більше 110 його треба ловити по дорозі - в нього така аеродинаміка що його піднімає над дорогою :o Їхати страшно :)
Мотор в Москвича досить хороший і тяговитий. Але треба зразу викидати штатне запалювання і ставити безконтактне, це обов'язково!!! Прохідність як в Ниви - в тому є велика доля правди - машина вигрібає по бездоріжжю як міні-джип! Коробка передач - до дупи! Бажано міняти на жигулівську 5-ступку. Через наявність ресор ззаду - вантажопідйомність - нелімітована
Скільки запакуєш - стільки і повезеш :)
Якщо машина не користована і треба щось щоб просто їздити на дачу - то бери! За такі гроші ліпшого не знайдеш. Можна поставити газову установку для економії бензину.
Народ, ви шо, ніколи на Москвичу не їздили?

Там на швидкостях більше 110 його треба ловити по дорозі - в нього така аеродинаміка що його піднімає над дорогою :o Їхати страшно :)
Мотор в Москвича досить хороший і тяговитий. Але треба зразу викидати штатне запалювання і ставити безконтактне, це обов'язково!!! Прохідність як в Ниви - в тому є велика доля правди - машина вигрібає по бездоріжжю як міні-джип! Коробка передач - до дупи! Бажано міняти на жигулівську 5-ступку. Через наявність ресор ззаду - вантажопідйомність - нелімітована

Якщо машина не користована і треба щось щоб просто їздити на дачу - то бери! За такі гроші ліпшого не знайдеш. Можна поставити газову установку для економії бензину.
-
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Якщо за таку ціну, то він має бути в дуже хорошому стані, своїх 140 мав би їхати, правда може гуляти по дорозі завдяки своїй "чудовій" резині (вона дуже висока). Доречі маю 14-ті диски з резиною піреллі на моську :), на них він набагато краще тримається. За таку ціну ти нічого не купиш хорошого, а моська буде служити і служити. Я можу поспорити що мало хто їздив на москалю який знаходився в дуже хорошому стані, і тому в більшості складається така погана думка про москаля! Я б радив брати не тільки для того щоб картоплю возити, але і "позажигати" на вулицях.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей