Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як я Вас розумію...Black писав:Для мене завдання з хімії / фізики виглядає приблизно так: летіли два верблюди, один рудий, інший ліворуч. Скільки важить кілограм асфальту, якщо їжакові 24 роки?...
AndrewK писав:- Мама, я повешусь! - Я тебя накажу! - Как? Перевесишь в угол?
чорний гуморAndrewK писав:Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав
пока был жив!gribkoff777 писав:Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав
для мене написання умови задачі з хімії було нерішимою задачеюBlack писав:эти предметы примерно так и проходили :)
:-DBlack писав:Для мене завдання з хімії / фізики виглядає приблизно так: летіли два верблюди, один рудий, інший ліворуч. Скільки важить кілограм асфальту, якщо їжакові 24 роки?...
йой... для мене фізика - улюблений предмет... хімія - так собі... але от якшо фізику я полюбив через теормеханіку, будмеханіку і опір матеріалів, то коли я подивився на завдання олімпіади по області для 9, 10, 11 класів, які видає франка, я прикуїівgribkoff777 писав:эти предметы примерно так и проходили
для мене написання умови задачі з хімії було нерішимою задачею
ой нагадує мені когосьAndrewK писав:Я купив айфон, потім айфон 2, потім айфон 3G, потім айфон 3GS, потім айфон 4, потім два айпада і тепер ось Айпад 2. ЧОМУ МЕНІ НЕ ДАЮТЬ???!!! - Антон, 39 років.
то тобі не говнотєхAnGeL писав:то коли я подивився на завдання олімпіади по області для 9, 10, 11 класів, які видає франка, я прикуїів
картку за нецензурщину хош?AnGeL писав:теормеханіку, будмеханіку і опір матеріалів
кого-кого???BOXER писав:то тобі не говнотєх
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей