Ви просто не вмієте їх готуватиlizun писав:а взагалі - не вірю що є смисл на таких машинах ганятись як ти кажеш. смисл є тільки один - підтримувати максимально автентичний стан. решта до одного місця і до нічого не приведе окрім як металобрухту.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ви просто не вмієте їх готуватиlizun писав:а взагалі - не вірю що є смисл на таких машинах ганятись як ти кажеш. смисл є тільки один - підтримувати максимально автентичний стан. решта до одного місця і до нічого не приведе окрім як металобрухту.
Якщо любиш авто спорт то той смисл до сра...и!!!!!!!!!!!!!!!!lizun писав:а взагалі - не вірю що є смисл на таких машинах ганятись як ти кажеш.
я не маю що тобі сказати на це. бо то якась куйня - підтверджую.lizun писав:оптику вернути стокову.
і нащо тобі тахометр? мало того що місце для нього кальне так ще й толку ніякого..
є, але ше нема дєніг :mrgreen:vovka писав:нема фанатів
Та то не жарт я про джигуля кажу, що з нього можна монстра зробити коли маєш купу грошей і другу машинку на кожен деньа, а якщо це забацати з машини на якій ти кожен день їздиш то можна загнутись від того комфорту тобто дійсно смислу нема з жигуля таке робити якщо він в тебе єдиний!!!lizun писав:ти що смієшся? про який комфорт мова? то був жарт чи що..
+1 Підтримуюlizun писав:mysha
ну ви дивні... Спитайте в Сані... він нащо другу машину купив? як думаєте? Ви всі хочете як то і рибкі зїсти і .. ну то брати наші менші так говорять.. так не вийде... але я прекрасно розуміюю це все.. хоча ніколи не розумів людей котрі літають на тих допотопних машинах без гальм без чіткої зворотньої тяги на кермі і т.д. Особисто я б їздив собі спокійно на акуенному стоку з хромованими дисками і суепр аудіо системою.. і всі б дрочили на таку машинку... а так 90% кривчиці на колесах. (то не стосується цієї машини.. хоча накуй там неон - теж неясно.. з таким кліренсом виглядає не дуже.. світло розсіюється теж не еффектно)
ясно що не відкрутить.. і це нормально. але для чогось він сюди це все виклав? а для чого? все просто - щоб почути думки людей. Я вже сказав - раз треба йому сей девайс то ок але на мою думку місце не дуже.Kost писав: від того шо хтось скаже шо тахометр там "фтопку", Пашка навряд чи піде і відкрутить його
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість