Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Різанина в клубі Метро
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
AndrewK
alexrovno
Народ!!! Ви че????? Шо за розпалювання ворожнечі???
Я, звичайно, не оправдовую тих темношкірих, але ж наші ріжуться не менше і ніхто не пропонує їх вбивати. За перепрошенням, хай наших ріжуть в Італії, іспанії. польщі, франції???? Да ви че?????
І взагалі - покажіть мені психічно здорову людину, яка носитиме при собі ніж чи інші знаряддя каліцтва.
alexrovno
Я, звичайно, не оправдовую тих темношкірих, але ж наші ріжуться не менше і ніхто не пропонує їх вбивати. За перепрошенням, хай наших ріжуть в Італії, іспанії. польщі, франції???? Да ви че?????
І взагалі - покажіть мені психічно здорову людину, яка носитиме при собі ніж чи інші знаряддя каліцтва.
- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
А ті чорні певне голими руками наших підрізали.Terry писав:AndrewK
alexrovno
І ще, з життевого досвіду - проблемо-створюючою стороною (тут, про штати не говоримо) в 90% випадків виступає саме чорний, певне оскільки кров грає, а цивілізована оболонка відсутня.
- Mc
гм.. дуже вже тема провокативна..
негрів теж не особливо люблю, але тобі, AndrewK, як модератору треба було б трохи спокійніше реагувати..
Звичайно, колір шкіри теж грає якусь роль(більше я б сказав середовище виховання/спілкування, ніж колір шкіри) - але на мою думку найстрашніші наслідки від горілки, дурі і легких грошей. От вам і причини французького варіанту.
А тепер, повертаючись до України - скільки було різних різанин в Львові - чомусь тільки бійки з "кольоровими" привертають таку увагу.. а місцеві "розборки" це, типу, нормально, так?
або як в Луцьку пару років тому прямо в центрі міста школяр ровесника зарізав - чого ніхто не кричав, що [цензура] - треба тих [цензура] вчити нормально, хоч якісь цінності їм в голову вбивати, спасати, так би мовити, націю від сумного майбутнього..
коротше кажучи, солідарний з тобою Terry на всі 100%
негрів теж не особливо люблю, але тобі, AndrewK, як модератору треба було б трохи спокійніше реагувати..
Звичайно, колір шкіри теж грає якусь роль(більше я б сказав середовище виховання/спілкування, ніж колір шкіри) - але на мою думку найстрашніші наслідки від горілки, дурі і легких грошей. От вам і причини французького варіанту.
А тепер, повертаючись до України - скільки було різних різанин в Львові - чомусь тільки бійки з "кольоровими" привертають таку увагу.. а місцеві "розборки" це, типу, нормально, так?
або як в Луцьку пару років тому прямо в центрі міста школяр ровесника зарізав - чого ніхто не кричав, що [цензура] - треба тих [цензура] вчити нормально, хоч якісь цінності їм в голову вбивати, спасати, так би мовити, націю від сумного майбутнього..
коротше кажучи, солідарний з тобою Terry на всі 100%
biketravel.wordpress.com
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Вибачаюсь за свій перший комент, як далі зрозумів наші все таки праві були. Але чогось порив расизму ця тема на форумі таки викликала. Люди а ви подумайте чи наші такого зробити не могли. Навіщо обмежувати права людини якщо вона не на своїй землі. Не думаю що комусь би було приємно якщо б він опинився на місці негрів десь в Бостоні. Тай взагалі психологію наших людей міняти потрібно і кожен повинен з себе починати. Прикро що такі дискусії навіть тут виникають.
Ну а хлопцям швидшого одужання!
Ну а хлопцям швидшого одужання!
Drifthooift
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей