Жульєн писав:На тахометрі ніяких змін, тобто 1200 об/х, а двигуном трясе, буквально 5 сек, далі нормальна робота двигуна.
100% на свічках іній і тому поки не просушить неперестане троїтиЖульєн писав:троїння
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Жульєн писав:На тахометрі ніяких змін, тобто 1200 об/х, а двигуном трясе, буквально 5 сек, далі нормальна робота двигуна.
100% на свічках іній і тому поки не просушить неперестане троїтиЖульєн писав:троїння
так і потрібно видаляти воду з ньогоЖульєн писав:бензин хреновий?
а я 1000 км тому а толку немає. В бензі дуже багато вологи(води) яка і спричиняють так званий "лахматий іній" на свічках чим і затрудняють запуск оскільки іскра не проходить нормальнаЖульєн писав:свічки поміняв 5 тис. тому
уточнюй: метанолом . Бо етанол - то зло. Он в сусідній темі який кіпіш піднявся :)mastergid писав:п.с. я спиртом
угу поправка на вітерLiuskywalker писав:уточнюй: метанолом . Бо етанол - то зло. Он в сусідній темі який кіпіш піднявся
в мене так зранку завжди туго заводитьсяmastergid писав:"лахматий іній" на свічках чим і затрудняють запуск оскільки іскра не проходить нормальн
тільки акумулятор не добре в хаті тримати, випари там з нього якісь виділяються...torba писав:я свій пижик завів з першого, стояв 2 тижня, правда я акум в хату заніс :)
ага , + 1. :)slim_painter писав:що страшно бісить, так цемасло в КПП
і ще раз +1 , коли сам в машині - терпимо , один дефлектор повертаю в салон - і скло чисте . Але коли двоє-троє в авто - узор, орієнтація тільки по зовнішніх дзеркалах . Скло відпускає тільки після 10-15 хв їзди зі швидкістю більше 40 (траса )slim_painter писав:відсутній обігрів заднього скла, тупо вбиває...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей