Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ше раз кажу, штрафи ми берем тільки з кращого часу, ніяких штрафів з інщих крунів ми не додаємоeVAnt писав:Про штрафи - повна жопа...Орги на бланку мали 4 стовпці - 1 фамілія, 2,3,4 записували час заїзду. а от штрафи це саме веселе вони тупо в страку забивали тіпа 5 колонкою.В цьому можна було переконатись підійшовши до них після 2 заїзду і спитьавши про свіої штрави (ну що я і зробив) - відповіді конкретної дати не могли як то рахується.. 2 кращих беремо а потім додаємо штрафи.. питається куда і які додавати штрафи? Дапустім якщо я проїхав 2 заїда чисто, без штрафі і тд, а в третьому напоров і схватив докуя штрафів, ТО вони беруть мої 2 найкращих результати (які чисті без жодного штрафу) і додають до цього штрафні секунди самого стрьомного заїзду. - на що вони сказали мол розберуться, а вже перед відїздом підійшовши з Абдулою до онних побачив що в списках нічого не змінилось і всім нараховувались штрафи по старій схемі
ми ставили після кожного заїзду, і розділяли то плюсами,eVAnt писав:Kirik, мені цікаво як ви знали куди які штрафи?ви ж просто записувал їх врядок і все... адже не було чіткого поділу штрафи за 1-й заїзд, за 2-й. І це розуміє кожна людина яка підходила на старт і дивилась у ваші листки.+ ні одної позначи біля часу не було... бо я спецом подивився і здивуванню не було меж..Говорю те що знаю і в чому впевнений, а ваша статистика це як додатоковий факт в підтвердження моїх слів...ПСПісля розмови про штафи і тд... ми з тобою говорили про твій мерс на площадці... і про те що варто б вам було розійтись по всьому майданчику і кожному записувати всілякі порушення, а не стояти 4 чоловікам на старті виглядаючи чи хтось черкнув чи ні...це так щоб ти міг згадати всю хронологію розмови
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей