Прікінь ти собі спокійно їдеш, тут вискакує тіп і нагло тебе фоткає! я би не всидів в машині!Koya писав:Як варіант, вийти з машини і зфоткати тих хто пасе, так щоб бачили...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пасуть машину здається, шо робити?
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
А як замість фотіка вийти до пацанів з сокирчиною і спитати де тут аеропорт - поможе певно на 99 процентів зі ста.Koya писав:Як варіант, вийти з машини і зфоткати тих хто пасе, так щоб бачили...
Я думаю куй полізуть якщо будуть знати що у тебе їх фотки є.

Хотя тепер шансів в злодюг нема - я і так як їжджу по Львову - то просто катаюся і вибираю випадковий шлях. На роботу тепер іду пішки (5 хв) - а зі стоянки навряд чи потянуть.
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
А скільки коштує Корка? Можливо в когось є документи в Україні а авто вже немає???? Може по базі угонів і аварій подивитися?????
Звичайно, що при великому бажанні все можна вкрасти. Тому постарайся поставити хоч якісь засоби захисту, щоб сповільнити процес крадіжки(тьфу-тьфу-тьфу).
Страхівка, звичайно штука хороша - спиш спокійно. Але коштує недешево. Хоча, якщо лише від угону, то має бути не надто велика сума страхівки. Спитай в тему Цивілка. ТОбі Універсальна прикине - ще й знижку дасть.
Звичайно, що при великому бажанні все можна вкрасти. Тому постарайся поставити хоч якісь засоби захисту, щоб сповільнити процес крадіжки(тьфу-тьфу-тьфу).
Страхівка, звичайно штука хороша - спиш спокійно. Але коштує недешево. Хоча, якщо лише від угону, то має бути не надто велика сума страхівки. Спитай в тему Цивілка. ТОбі Універсальна прикине - ще й знижку дасть.
- Topol
кора без доків десь під 3k певно...Terry писав:А скільки коштує Корка? Можливо в когось є документи в Україні а авто вже немає???? Може по базі угонів і аварій подивитися?????
Бо в бундесі ~2k
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Cама неправильна думка яку я тут чув. На Пулюя є стоянка де вже кілька машин "поїхало"Topol писав:а зі стоянки навряд чи потянуть.

В мене також був подібний випадок. За мною також пасли, а на якийсь день вони просто стали парами з різних сторін(в мене біля дому), я взяв знайомого(такого бойового на всякий :) ) ніби кудась їдем, прокатав його, більше також не пасли. Але справа в тому, що на Науковій де я жив, я тих всіх "ділків" в лице знаю, фактично з ними виростали, а район як велике село, всі про всіх знають...Dark Wind писав:В мене був випадок, але це дісно пасли, бо їздили за мною в основному за годину до того я її ставив, я заїжжав на подвіря, а вони за метрів 20 зупинялися і дивилися. це було 3 дня підряд. на 3 день побачивши їх за мною я зупинився різко вийшов і махнув їм рукою, і спитався де тут аеропорт! більше їх не було (номера машини були пробиті ше в перший день)
volleyball.lviv.ua/blog/
- Андрей
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 8885
- Контактна інформація:
Yelik
Topol
Народ шо говорити десь 2місяці назад з під МІЛЕНІУМА сперли БМВ 5 саму нову за 100тис.у.е і то всьо сталось за 2.5хв це все було записано на відеокамери але охоронці думали шо то власник прийшов тому що дуже швидко відкрили авто...або з мого гаражного коперативу поїхала сама нова БМВ 4 в ночі злодії просто вибили задню стінку гаражу і спокійно поїхали)))
Topol
Народ шо говорити десь 2місяці назад з під МІЛЕНІУМА сперли БМВ 5 саму нову за 100тис.у.е і то всьо сталось за 2.5хв це все було записано на відеокамери але охоронці думали шо то власник прийшов тому що дуже швидко відкрили авто...або з мого гаражного коперативу поїхала сама нова БМВ 4 в ночі злодії просто вибили задню стінку гаражу і спокійно поїхали)))
ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
- Topol
Поставлю в салоні папір з написом - копрресор дохлий, крашена, 20 років в Україні, треба міняти салінблоки, без документів, авто в угоні, продаю на зп - 2000 грн...Андрей писав:Yelik
Topol

-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
- Axmet
та [цензура].Must Drive писав:А ти візьми собі наклейку тюнінг-клубу і фольцваген-клубу наклей пацики на сайт зайдуть побачуть шо машинка пальона і передумають її красти. Хоч то і так запал канарейку красти
ты хоть флагами обвешайся..сели..уведут
говорил выше..1.хаммер в аэрографии(очень безбашенной)..не просто там рыбки собачки волки..а именно безбпшенный окрас..даже бабка любая обратит внимание..
2.в прошлом как только появились "каены"....в украине было их на пальцах сосчитать..увели..у тренера всем известной ФК.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей