Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як робив? :)Pioneer писав:зробив підсвітку в кармашику над мафоном
о, то вже цікавоPioneer писав:нарешті буде задній купрабампер
як робив? :)BOXER писав:Pioneer писав:зробив підсвітку в кармашику над мафоном
просвіти темний народ шо за датчики?Pioneer писав:2. хапнув три нормальних датчики фірми Toser це ті що аналог Defi вольт вже підключив решта коли потепліє
тиск температура і вольтVanjabest писав:просвіти темний народ шо за датчики?Pioneer писав:2. хапнув три нормальних датчики фірми Toser це ті що аналог Defi вольт вже підключив решта коли потепліє
такhrdrive писав:лінзуємся![]()
![]()
галаксі жі 5?
та ясно що замічали яж з самого початку її куверяю, просто то все що я роблю не відноситься до кузовної гарантії чи гарантії на двигун+ в мене нічого не ставалось цеж ваг сервіс зроблений для людей)Lyubomyr писав:Pioneer, авто ще на гарантії? Чи замічали твої доробки офіціали?
робив мені Назара Зіника тато на Буйка, ціна питання треба порахувати скупляв то всьо потрошки роботи було виконано дуже багато робили з 12до 9тої вечора все як з заводу ато і краще :)igorok писав:Pioneer, де робив і ціна питання?
тре помити і тоді сфоткати нормально але відос бомба доліплю купрабампер помию і сфоткаюandy_m писав:Pioneer, кидай норм. фото дупи
порахуй і бажано розпиши по пунктам, можна в ППPioneer писав: ціна питання треба порахувати
по фоткам так і зрозумів шо то тамPioneer писав:робив мені Назара Зіника тато на Буйка
Діма тато Зіника?Pioneer писав:робив мені Назара Зіника тато на Буйка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей