Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
21043 SW
Гов, гов, стримай коні :) Видів Я той вижимний (коробку і на 2108 і на 2112 Сам розбирав), просто ніколи б неподумав шо воно там відломатися може... Поставив аналогічне собі, а Ви тут висажуєте шо воно таке куйове. Однако мислі нехороші в голову лізуть, ше раз коробку зніматисил не вистачить.
Вофка, сорі за офф.
Гов, гов, стримай коні :) Видів Я той вижимний (коробку і на 2108 і на 2112 Сам розбирав), просто ніколи б неподумав шо воно там відломатися може... Поставив аналогічне собі, а Ви тут висажуєте шо воно таке куйове. Однако мислі нехороші в голову лізуть, ше раз коробку зніматисил не вистачить.
Вофка, сорі за офф.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
S_V_B писав:ого не боїшся за моторчик???
Нічо йому нестанеться якщо я ОДИН раз його крутану хоча б чуть-чуть :twisted:Kost писав:вже не міг дочекатись кінця обкатки?
Ви би чули як мені майстер розказував як на конвеєрі ваза мотори збирають.. Зібрали, дали 6000 оборотів пару хвилин, не застукав - значить гуд, а застукав - значить на переборку

p.s. Зразу після зборки треба було моїй машині виїхати з гаража (в майстра там така нехіла горка, на 3000 оборотів не виїдеш ну ніяк, я навіть на стандартній ледве виїжджав). Так вот він там зразу і дав жизні мотору, певнo в 6000 і крутнув щоб виїхати, ще казав що вона шось так легко вискочила з гаража :)))
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
По місту то без пробок :) Бо я в них не ліз :) З пробками буде більше. Ну і візьми до уваги що зараз я просто більше 3500 не кручу. Ясне діло якщо дам потім з кожного світлофора 7000 то розхід буде всі 15 по місту :))21043 SW писав:При такому холостому, розхід на трасі в межах 7 літрів допустим, але по місту 8-10 не реально
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 9 гостей