А яка обовязкова періодичність проходження ТО там на Опелі?pikach00 писав:lizun
От чесно, мені якось все одно чи воно там масляні чи газомасляні.
Ше раз кажу - машина перша, спочатку їздив акуратно потім забив, ше потім бувало на квестах по ямах гоцала з 4-ма людьми.
Відносно 500 дол - машина гарантійна, тому всі витрати на авторизваному сто, нічого з тим не зроблю. Інакше було б дешевше...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opel Astra Classic VS. Nissan Almera Classic
- Telec
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Та крутий лохотрон, спору нема про це! Думаєш у ніссана не такий? Я ж з самого початку писав щоб ти поцікавився цінами на ТО.Telec писав: І це все за перший рік експлуатації, то я тобі мушу сказати сервісне обслуговування у них виходить це крутий лохотрон навіть я зі своєю машиною таких проблем немава по ходовій
Але зато в разі чого всьо міняють на шару, думаю то відносно виправданий лохотрон.
А ти за рік скільки накатуєш? Якщо би я жив у Львові то в мене на рік би виходило 200 дол витрат. Не так вже й багато..
Періодичність 15 тис.
- Telec
Ну я не рахував скільки за рік накатую, але машину мені пригнали в 2003році тоді на спідометрі було 78000 км. а тепер 135000. Але ходова за цей час була конкретно ремонтована задні амортизатори міняв вони у мене газові і дуже жорсткі і то на них можна було ще їздити просто в лівому була втулка розбита. Ще передні ричаги міняв разом з сайлентблоками і шаровою і наконечник рульової тяги на це все потратив приблизно 1000-1200 грн. передні стойки ще живі і стойки поперечної стікості теж ше дихають машина у мене з 1997 року
- FAST
- Контактна інформація:
Тепер всьо зрозуміло з новою Опель Астра Г! Нова машина і за такий період часу шоб потекла рульова, це взагалі! Моїй машині 11 років і тільки недавно рульову робив!
pikach00
Ти не ображайся але твоя машина отстой повний і тебе розводять як повного лоха на тому СТО! Купив би собі якесь 5-річне авто з нормальною історією експлуатації або свіжопригнану і мав би чистий спокій і міняв би фільтра масло і колодки! А так я би бачив в нову машину вкладати такі гроші! Суто моя думка!
Telec
На твому місці взявби шось б/у але в нормальному стані і горя би не знав! Вирішуй сам!
pikach00
Ти не ображайся але твоя машина отстой повний і тебе розводять як повного лоха на тому СТО! Купив би собі якесь 5-річне авто з нормальною історією експлуатації або свіжопригнану і мав би чистий спокій і міняв би фільтра масло і колодки! А так я би бачив в нову машину вкладати такі гроші! Суто моя думка!
Telec
На твому місці взявби шось б/у але в нормальному стані і горя би не знав! Вирішуй сам!
093 655 48 53
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Ітого: 2400грн. за 30тис. км, за 1,5 року часу... :? Правильно?pikach00 писав:А взагальному за То1+То2 заплатив 2 тис грн, плюс заміна передніх колодок з роботою 400грн.
Якщо більше не було ніяких ремонтів, тільки розходи на бензин і машина реально вбивалася, то це не є вже так багато. Думаю, якби їздив акуратно і спригнув з гарантії було би навіть менше. А так є по грошах 1600 грн. за рік - і їздиш як хочеш.
Навіть більше скажу - при тому, що доводиться платити такі гроші за регламентні роботи нема сенсу берегти машину. ІМХО.
Про Альмеру ніц сказати не можу, краєм вуха чув не дуже добрі речі про ніссанівський сервіс, не знаю чи він став кращий натепер.
Telec
Пересівши з Альфи на будь-що, ти все одно будеш ганяти, або пробувати ганяти
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
FAST
Ну знаєш, значить крім мене є купа лохів які купляють атстойні машини. Ужас просто
Справжнє горе для мене, сиджу і плачу через то всьо
Дякую що відкрив очі о великий сенсей.
Не хочу я нічого б\у! Якось приємно знати що в крісло в якому я їзжу ніхто до мене, перепрошую, не пердів і салон не прокурений та й не засмальцований. Може порадиш ще труси в секонд-хенді купляти? Наразі маю можливість купувати нові речі і не переймаюся лишніми проблемами.
Yelik
Може поділишся вартістю своїх ТО? Ну реально цікаво. Може наступна нова моя машина це буде Пежо якщо там дешевше
Бо от Фасту здається що власників нових машин офіційні СТО тримають за лохів.
virtual
Трохи менше ніж півтора року. Якщо би я хотів екномити на ТО тоді б дійсно купив 3-4 річну машину і не парився. А так у мене є ГАРАНТІЯ по якій безплатно щось поміняють в разі чого. На б\у машині прийдеться за свої гроші міняти. Якою б вона суперовою не була, чисто теоретично у мене могло поламатися то саме.
Про сервіс ніссана нічого не скажу, от знайомому на сервісі кіа за установку мафона здерли 200грн
: На моєму це коштувало 50, причому запросто міг би сам поставити.
П.С. Як будеш десь при нагоді в сервіс центр самсунга їхати то маякуй, хочеться побачити і помацати твоє нове чудо зсередини
Ну знаєш, значить крім мене є купа лохів які купляють атстойні машини. Ужас просто
Не хочу я нічого б\у! Якось приємно знати що в крісло в якому я їзжу ніхто до мене, перепрошую, не пердів і салон не прокурений та й не засмальцований. Може порадиш ще труси в секонд-хенді купляти? Наразі маю можливість купувати нові речі і не переймаюся лишніми проблемами.
Yelik
Може поділишся вартістю своїх ТО? Ну реально цікаво. Може наступна нова моя машина це буде Пежо якщо там дешевше

virtual
Трохи менше ніж півтора року. Якщо би я хотів екномити на ТО тоді б дійсно купив 3-4 річну машину і не парився. А так у мене є ГАРАНТІЯ по якій безплатно щось поміняють в разі чого. На б\у машині прийдеться за свої гроші міняти. Якою б вона суперовою не була, чисто теоретично у мене могло поламатися то саме.
Про сервіс ніссана нічого не скажу, от знайомому на сервісі кіа за установку мафона здерли 200грн

П.С. Як будеш десь при нагоді в сервіс центр самсунга їхати то маякуй, хочеться побачити і помацати твоє нове чудо зсередини

- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Дивився я на Альмеру і Астру. Ніссан мені більше подобається зовні.
Ну а по вартості ТО - ІМХО нова машина може поламатися хіба по причині бракованих деталей, що має вилізти за перші пару місяців. Це при умові нормальної експлуатації звичайно
Наприклад, я би тримався гарантії тільки перший час, щоб обкатати машину і поремонтувати по гарантії, якщо часом щось відвалиться
А далі - для чого платити 500 дол за заміну масла і фільтрів? Коли я сам ту машину перескладаю заново при бажанні 
Ну а по вартості ТО - ІМХО нова машина може поламатися хіба по причині бракованих деталей, що має вилізти за перші пару місяців. Це при умові нормальної експлуатації звичайно

0676734495
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість