то что я должэн из-за таких потом машину в утиль сдавать.swed писав:всякое бывает
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
я також раз був у схожій ситуації. Було це роки 3 тому, влітку, жара поза 30 градусів, машин купа, вс нєрвні, десь пхаються, всі спішать, одним словом, звичайний львівський робочий день. Припаркувався на Сахарова на початку, десь в районі, трохи нижче "автолюксу", пішов по свої справах, сідаю їхати, включив лівий поворот, глянув у дзеркало - є машини (їхала колєйка від світлофору), ну та й вроді всіх пропустив, як мені здалося, і чи в "мертву зону" попала, чи то з тої жари і того хаосу втратив я на секунду зосередженість і почав виїжджати, як чую позаду зліва - визг гальмів і божевільне фафакання. Секунда і переді мною появляється срібляста "королла", чи "кемрі" вже й не згадаю, та й зі страху сам не поняв що сталося. Чи то він летів так як дурний, що я його в дзеркало не помітив, чи сам завтикав і дотепер не пойму, ну слава Богу обійшлося "міліметражем", наскільки я поняв. Одним словом наслухався матюків (правда через скло), підняв руку, мол "вибач"swed писав:вот оппал он в такую зону что не видно его было

--------------------------------------------------------
До чого я веду, що не обов"язково бути виродком, щоб попасти в таку ситуацію, достатньо на долю секунди втратити концентрацію (наприклад, можна бути невиспаним чи замаханим після роботи) і повестися як справжнє бидло і ще щастя якщо ніхто від того не постраждає. Ситуації різні бувають у житті кожної людини...
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
теж згадав про виродка. Ще на оріоні їздив.
Пізно ввечері, темна вуличка, виїзджаю з між машин. Як все глянув в зеркало, ввімкнув поворот й по-волі рушаю-вирулюю. Тут в бік удар й через капот велосипедист. Вийшов, живий. поміг йому піднятись. Перепитав чи не треба швидкої. Малий щось бурчить. Питаю чи не треба додому підвезти???
Воно починає бухкати що я винен йому за погнуте колесо (воно дороге й не ремонтується) й т.п.
Пояснюю що він в тену пору не те що без ліхтаря а навіть без білого світловертача. ТОму якщо хоче то викликаємо ДАЇ й він буде платити за вмятину в крилі.
Відразу колесо якось вирівнялось й гівнюх поїхав далі. Потім ще щось крикнув. Але я уваги вже не звертав. Як не як перше ДТП було. Трохи ковбасило.
Ну а бабка-сусідка ще довго голосила що людину збили й тому подібне, що я наробив й т.п.
Теж, типу, виродок. От лише для кого хто?!
Пізно ввечері, темна вуличка, виїзджаю з між машин. Як все глянув в зеркало, ввімкнув поворот й по-волі рушаю-вирулюю. Тут в бік удар й через капот велосипедист. Вийшов, живий. поміг йому піднятись. Перепитав чи не треба швидкої. Малий щось бурчить. Питаю чи не треба додому підвезти???
Воно починає бухкати що я винен йому за погнуте колесо (воно дороге й не ремонтується) й т.п.
Пояснюю що він в тену пору не те що без ліхтаря а навіть без білого світловертача. ТОму якщо хоче то викликаємо ДАЇ й він буде платити за вмятину в крилі.
Відразу колесо якось вирівнялось й гівнюх поїхав далі. Потім ще щось крикнув. Але я уваги вже не звертав. Як не як перше ДТП було. Трохи ковбасило.
Ну а бабка-сусідка ще довго голосила що людину збили й тому подібне, що я наробив й т.п.
Теж, типу, виродок. От лише для кого хто?!
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- swed
- Ім'я:Женя
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
смотри что сам такого не наделал. не будь такой само уверенный.Enter писав:то что я должэн из-за таких потом машину в утиль сдавать.swed писав:всякое бывает
ну если таких полно вокруг то ты ж вкурсе, то езди аккуратно чт обы не збили
- sergey
- Контактна інформація:
MAECTP0, тоже чуть не збив роверника.
Їду, літо, жара, Т-образний перекрьосток, поврот направо, включаю поворот(в дзеркало не дивлюсь- а нашо?
) і тут мене наче переклинює, я тільки руль повертаю і зирк в дзеркало а тут он!
Встиг, тормознув і пропустив. :)
Їду, літо, жара, Т-образний перекрьосток, поврот направо, включаю поворот(в дзеркало не дивлюсь- а нашо?

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- hrdrive
- Контактна інформація:
сьогодні зустрів ту тачко на сервісі....hrdrive писав:Коротче в суботу в 22:00 приїхав з лиж, взяв машину з подвіря Данила, розвертався, пропустив прадіка чорного, і поїхав помаленько до Винник.
На Личаківській, за 200 метрів до світлофора, той що на Бівакова, бачу картину: попутньо їде якась машина, як виявилося пізніше - це той ж прадо, якого я пропустив. Якраз напроти магазину меблевого він розминається з зустрічним авто і в той момент водій джипа різко робить маневр вправо і загоряються стопи...я їду ближче, майже перед світлофором і бачу як фари тої зустрічної машини тупо несуться по зустрічній мені в лоб. Я вдаряю по гальмах, притираюся впритик до бардюра, і в міліметрах з ним розминаюся, попердньо бачучи шо в нього на лівому передньому колесі гуми немає, а він валить просто на диску з такими іскрами шо пппц.![]()
причому досить швидко....я в шоці наближаюся до того прадіка, шо стоїть біля меблевого в попутньому напрямку і бачу дофіга уламкі пласмаси на дорозі - ой чувак шо назустріч їхав протаранив весь лівий бік прадо і повалив далі. Я так зрозумів шо він або бухий, або шо, і на диску без гуми їхав ще до зустрічі з прадо.
Водій жипа якраз вийшов і почав оглядати авто і когось визвонювати...
INTE®©ULLE®™
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
MAECTP0, ну раз така п"янка... в мене два роки тому була пригода біля Болехова: їду собі 60-70, літо, жара , вікна нарозпашку , тому їду не швидко. По краю смуги їдуть два ровериста, старший і пацан, скидаю швидкість, бо назустріч фура, малий на ровері оглядається, бачить мене і свалює на обочину, старий - за ним, смуга вільна . Я порівнююсь з ними,фура майже порівнюється з нами трьома , і тут старий виляє майже на середину смуги. Я не знаю як то мені вдалося, чистий закан - я виляю рулем в сторону фури і відразу назад , того моменту якраз вистачає , щоб промазати правим крилом повз ровериста і штовхнути його своїм правим боком, + дружбан мав витягнуту з вікна руку і теж чисто інстинктивно штовхнув старого від машини, тому об мій бік вдарився тільки ровер, а наєзднік полетів в кувет , в траву. Швидкість моя була десь 40.
Ну, відповідно, я - по гальмах, вискакую переляканий до нього, чи нічо не поламав - а воно п"янюче як ніч!!!
В мене царапина через обидві дверки від його педалі, така глибоченька, до металу. Малий - по педалях і свалив в поле!!!
Ну і що робити з таким ? Доків - ноль, грошей - ноль, видно на око! Вломили йму люлєй, завязали колеса кренделем, пообламували педалі і поїхали далі! Руки по тому ще з півгодини тряслися . Я для нього - теж виродок , получається (якщо він на ранок щось згадає), як і він - для мене !
Ну, відповідно, я - по гальмах, вискакую переляканий до нього, чи нічо не поламав - а воно п"янюче як ніч!!!

Ну і що робити з таким ? Доків - ноль, грошей - ноль, видно на око! Вломили йму люлєй, завязали колеса кренделем, пообламували педалі і поїхали далі! Руки по тому ще з півгодини тряслися . Я для нього - теж виродок , получається (якщо він на ранок щось згадає), як і він - для мене !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Liuskywalker, ну ми для них завжди будем виродки
які б вони бухі не падали нам під колеса.
в обох наших випадках велосоПЕДРИсти були без шоломів й дякувати Богу що нас минуло.
а це

в обох наших випадках велосоПЕДРИсти були без шоломів й дякувати Богу що нас минуло.
а це
прям Павлік Морозов...Liuskywalker писав:Малий - по педалях і свалив в поле!!!![]()
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
MAECTP0, я на периферії за всі роки не бачив жодного ровериста не те що в шоломі, а навіть в щитках мінімальних ! Та воно б і дико виглядало ,коли ровер - "Україна" чи "Десна" не першої свіжості 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
В мене була історія 2 роки тому літом. Значить я тоді їздив на скутері (з шоломом як поставлено :)) доїжджаю до Т образного перехрестку (їду по-головній). Проїжджаю його(їхав десь 30-40 бо перед тим машину пропустив) , а справа так собі не спіша їде велохрустик і бачу він з правого краю починає притискати мене до-середини дороги. Я даю лівіше оскільки машин не було, думаю мало шо, яму об"їжджає чи шо, а він тоді різко вліво і впоперек мене стає, добре шо я помалу їхав і встиг загальмувати. В рез-таті скут легенько положив на бік, тому хрущу сказав все шо про нього думав, ну оглянув скут - ніби цілий, то мол шо я буду з людини вимагати. Він поїхав в парк, а я підняв скут, завожу, а чоловік каже мол фара в тебе розбита! Я глиб, а фара справді розбита від ручки руля, він якраз так впоперек мені ручкою фару гецнув
Отак далі і їздив, тепер на літо треба буде поміняти фару і продавати бо він тільки пилюкою в мене пропадає...

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAECTP0
- Контактна інформація:
Liuskywalker, з україни чи десни нижче падати? Чи в них голова деревяна?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Я не на фурі ізджу. Мені воно може захист двигуна поцарапати. Тому для мене велопедристиgribkoff777 писав:хрустикиMAECTP0 писав:велосоПЕДРИсти
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
В мене теж давно було, що в селі роверист, який спокійно їхав собі по правій обочині раптово почав повертати вліво і розвертатись якраз в момент, коли я майже з ним порівнявся! В мене тоді 2106 була, причому в машині 4 людей і швидкість мабуть поза 40км/год... Я тоді так гальмував шо торба... вирулив на зустрічну, машину розвернуло майже поперек дороги. А він побачив, і свалив шустренько. Мене після того довго ще трясло.
Тепер маю звичку обїзжати велосипедистів з зазором у кілька метрів, а як нема такої можливості, то скидаю швидкість до мінімуму
Тепер маю звичку обїзжати велосипедистів з зазором у кілька метрів, а як нема такої можливості, то скидаю швидкість до мінімуму
A goal without a plan is just a wish
- MAECTP0
- Контактна інформація:
cdrom писав:Тепер маю звичку обїзжати велосипедистів з зазором у кілька метрів, а як нема такої можливості, то скидаю швидкість до мінімуму
думаю їм треба фафакати коли наближаєшся. бо мало того що немають зеркал заднього виду то шей навушники втикнуть й двина ззаду не чують
- topper
Хлопці, то всьо фігня! А коли ти їдеш дружину з роботи забирати так в районі 24:00, надворі темінь, тратуарів нема ну і їдеш собі спокійно, назустріч їде фура чи якась вантажівка, сліпе, а справа появляється велопедрист мало того шо без зеркал, так ше й без підсвітки !!! От і не спинись і не влупи йому якшо почне на крило лізти? :)MAECTP0 писав:cdrom писав:Тепер маю звичку обїзжати велосипедистів з зазором у кілька метрів, а як нема такої можливості, то скидаю швидкість до мінімуму
думаю їм треба фафакати коли наближаєшся. бо мало того що немають зеркал заднього виду то шей навушники втикнуть й двина ззаду не чують

- topper
Не дуже добрий варіант! В основному на моїй місцевості - це велохрустики від 50 і дальше! В них серце слабоньке тому не люблю коли якийсь придурок впритул фафакає, так і сам не роблю! Бо як фафакну, то вони ся пообсираютMAECTP0 писав:думаю їм треба фафакати коли наближаєшся.

- MAECTP0
- Контактна інформація:
1. де я писав впритул??? метрів за 50-ть можна якщо на трасі.topper писав:впритул фафакає
2. хворе серце то сиди вдома. Так й в місті не фафакай. Бо фафкнеш одному - був уважний а 5-ть від серцевого нападу вмре.
-
- Контактна інформація:
раз тема про виродків- велосипедістів то і я про свій випадок напишу:
Перехрестя кн. ольги - кобилиці (біля бувшої в/ч, тепер там офіс ТКС). Я їхав зі сторони цуму і повертав на Кобилиці. Переїхав трамвайні рейки - дивлюсь в право - чекаю коли авто проїдуть. Вліво не дивлюсь : смисл коли всі машини валять з права на ліва, а мені треба прямо. Поворот виключив , колеса вирівняв (Щоб бачили шо я їхати прямо буду). Проїхала машинка, о можна їхати - чисто- Я на газ. Секунда Дивлюсь прямо - І КУРДЕ Велосипедист їде ПРОТИ руху! по кн. Ольги. Зліва на право.
- Я його чуть на капот не поклав. Ми з ним розминулись в міліметрі. Я автоматом на тормоз.Добре що тільки-но поїхав. А він як ніц і не сталось, покрутив педалі далі, ПРОТИ руху!
от така ситуація.
Перехрестя кн. ольги - кобилиці (біля бувшої в/ч, тепер там офіс ТКС). Я їхав зі сторони цуму і повертав на Кобилиці. Переїхав трамвайні рейки - дивлюсь в право - чекаю коли авто проїдуть. Вліво не дивлюсь : смисл коли всі машини валять з права на ліва, а мені треба прямо. Поворот виключив , колеса вирівняв (Щоб бачили шо я їхати прямо буду). Проїхала машинка, о можна їхати - чисто- Я на газ. Секунда Дивлюсь прямо - І КУРДЕ Велосипедист їде ПРОТИ руху! по кн. Ольги. Зліва на право.

от така ситуація.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
про виродків взагалі...а велопедисти як підвид.diza писав:раз тема про виродків- велосипедістів
ну то як пішоходи. якщо йдеш по проїзджій частині а не тротуарі то треба йти назустріч щоб бачити такихdiza писав:Велосипедист їде ПРОТИ руху!
diza писав:Я його чуть на капот не поклав
привик...diza писав:А він як ніц і не сталось, покрутив педалі далі

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей