я серйозноgribkoff777 писав:"Новорічне привітання Президента" бачив?

флудераст

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я серйозноgribkoff777 писав:"Новорічне привітання Президента" бачив?
zelja писав:я серйозно
флудераст
плюсуюся. Вартує потраченого часу !Morr писав:Однажды в Ирландии
фільм супер, але нерозумію одного нафіга знімати такий самий фільм два рази один раз в 2009, друий раз 2011MAECTP0 писав:Дівчина з татуюванням дракона - The girl with dragon tatoo
![]()
Соррі якщо повтор. Пошук ні по "дракона" ні о "тату" на цю тему не вивів.
А так щось перегукується з "8 мм"
тре глянути...Dj PodarkOFF писав:Год выхода: 2009
_Ramp_ писав:народ шукаю фільм колись дивився непамятаю як називається,сюжет фільму 4 товариша грали компютерну гру і потім вони попали в віртуальний сюжет цієї гри
в в 2009 зняв Нільс Арден Оплєв, а зараз Девід Фінчер. Різниця є і то велика.Dj PodarkOFF писав:MAECTP0 написав:
Дівчина з татуюванням дракона - The girl with dragon tatoo
Соррі якщо повтор. Пошук ні по "дракона" ні о "тату" на цю тему не вивів.
А так щось перегукується з "8 мм"
фільм супер, але нерозумію одного нафіга знімати такий самий фільм два рази один раз в 2009, друий раз 2011
–
Название: Девушка с татуировкой дракона
Оригинальное название: girl with the dragon tattoo
Год выхода: 2009
Жанр: триллер, драма, криминал, детектив, ...
Режиссер: Нильс Арден Оплев
В ролях: Микаэл Нюквист, Нуми Рапас, Питер Абер, Свен-Бертиль Таубе, Петер Андерссон, Ингвар Хирдвалль, Марика Лагеркранц , Лена Эндре, Бьёрн Гранат, Ева Фрёлинг ...
О фильме:
Микаэль Блумквист — талантливый журналист, который верой и правдой добивается справедливости в самых скандальных делах — неожиданно терпит фиаско в своей деятельности, в результате чего вынужден отбыть срок лишения свободы.
В то же время влиятельный человек Хенрик Вангер поручает ему дело о пропаже его племянницы, которая таинственным образом исчезла из имения Вангеров, и о которой вот уже множество лет нет никаких новостей. А попытки Хенрика разыскать родственницу так же не приводят к положительным результатам.
Будучи скептиком, Микаэль сначала не верит в удачу, но вскоре обнаруживает запутанную и леденящую кровь историю, связанную с семейством Вангеров. В этом журналисту помогает неформальная особа Лисбет Саландер, прослывшая не только гениальным умом, фотографической памятью, но и прекрасными хакерскими способностями.
+
сюжет фільму той самий тільки інші актори і режисер........
Яка різниця? в акторах і режисерах? суть (сюжетна лінія) фільму однакова.........в чому ше різниця????Deep_Shadow писав:в в 2009 зняв Нільс Арден Оплєв, а зараз Девід Фінчер. Різниця є і то велика.
сюжет то практично однаковий, але як подано є різниця. Хоча б тому, що мені подобається, як знімає Фінчер. http://www.kinopoisk.ru/level/4/people/2944/Dj PodarkOFF писав:Deep_Shadow написав:
в в 2009 зняв Нільс Арден Оплєв, а зараз Девід Фінчер. Різниця є і то велика.
Яка різниця? в акторах і режисерах? суть (сюжетна лінія) фільму однакова.........в чому ше різниця????
дякую, глянуMAECTP0 писав:Дівчина з татуюванням дракона - The girl with dragon tatoo
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей