Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW М535і (KAVArnuy) VS. VW Corrado 1.8 G60 160hp (Topol)
- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шановний, створи тему про трактори і пиши там, а тут не оффтоп, тобі нормально пояснили, а ти шось собі забагато позволяєш. На місці модерів я б тебе вже давно забанив, за твої мати постійні , оффтоп і флейм ! На форумі хонд ти ведеш себе більш менш нормально, бо пару раз получав "клізму" , веди себе нормально, то все шо я написав не тільки моя думка. Того НЕ ІМХО !lizun писав:що за тон взагалі? ти що тут модератор? захочу - зараз забаню [цензура].. спорим? 00057
-
- Стать:жінка
Пишу ще раз? Ти хто тут? Модератор? Не тобі вирішувати що і де мені писати. Так само як не тобі давати оцінку моїй поведінці. Не володієш інформацією - то краще мовчи. Клізму получив один раз і то сумнівну - захотів би то на наст. день би зняли (попросив би). А чи то твоє імхо чи ні то мені однаково. І про які мати йде мова також незрозуміло.Just be писав:Шановний, створи тему про трактори і пиши там, а тут не оффтоп, тобі нормально пояснили, а ти шось собі забагато позволяєш. На місці модерів я б тебе вже давно забанив, за твої мати постійні , оффтоп і флейм ! На форумі хонд ти ведеш себе більш менш нормально, бо пару раз получав "клізму" , веди себе нормально, то все шо я написав не тільки моя думка. Того НЕ ІМХО !
- Just be
Ясно, ти ше й не замічаєш шо пишеш - діагноз.lizun писав:І про які мати йде мова також незрозуміло.
Це тільки в тій темі, декілька сторінок назад... Решта мені влом шукати.lizun писав:ой [цензура]! песдець.. дайте бан [цензура].. не втримався..
Мені, бо я сижу на тому форумі, і не хочу читати ту х*йню яку ти пишеш. Правила одні для всіх, і не повинно бути ніяких виключень, для лизунів.lizun писав:Пишу ще раз? Ти хто тут? Модератор? Не тобі вирішувати що і де мені писати.
Я вже написав щоб зробив би на місці модерів, того пропоную їм заглянути сюда і згадати для чого їх зробили модерами !
Востаннє редагувалось Нед, 29 квітня 2007, 23:32 користувачем Just be, всього редагувалось 1 раз.
-
ну то зроби щось якщо ти вирішуєш. але насправді нічого зробити не можеш. не читай - хто тебе заставляє. на щастя для всіх ти не модер - тому макс. що можеш то написати такі пости і знову тим самим почати мені хамити. потім знову скажеш що не першим почав. але то таке - справа твоя. бачу нерви здають перед завтрішнім заїздом (якщо всетаки проїдеш як писав на форумі Хонди)...Just be писав:Мені, бо я сижу на тому форумі, і не хочу читати ту х*йню яку ти пишеш. Правила одні для всіх, і не повинно бути ніяких виключень, для лизунів.
Я вже написав щоб зробив на місці модерів, того пропоную їм заглянути сюда і згадати для чого їх зробили модерами !
а на рахунок оффтопу - то я сам попрошу попередження. такщо можеш не переживати.
- Just be
Ти тільки не ображайся, але чим ти читаєш ? Може в тебе якісь проблеми з сприйняттям інформації ?lizun писав:бачу нерви здають перед завтрішнім заїздом (якщо всетаки проїдеш як писав на форумі Хонди)...
Де я написав на форумі хонди шо завтра буду їздити з кимось ? І повір в мене з нервами все добре. Може вистарчить сприймати бажане за дійсне ?
А то шо я завтра приїду то точно.
-
Just be та чого мені ображатися. проблем нема абсолютно ніяких - все просто супер. дякую за турботу 
писав тут: http://honda.org.ua/forum/post-307450.html#307450
чи ми щось неправильно зрозуміли.. ?
писав тут: http://honda.org.ua/forum/post-307450.html#307450
чи ми щось неправильно зрозуміли.. ?
- Axmet
вот я том же писал недавно.Андрей писав:Axmet
а у мня против каварного шансов НЕТУ...у мня 2.0 у него 3.5
как замерял коя моя до 100 за 8.3-8.5сек...то КАВАрного за 7-8сек
М-POWER респект....
шансы у тебя получается есть только против ланУсов,тазАв.газАв.зазаАв??...да?
типа что бы не упасть лицом грязь....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей