але наші люди там якось домовляються
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цитата StalloneUA Переглянути допис
Я вже Вам відповів - якщо Ви берете машину як співвласник, Ви маєте право перебувати в Україні 10 днів. При перевищенні цього часу - штраф до 17000грн. або конфіскація авто на користь держави.
З консульським обліком - маєте право перебувати безвиїзно 60 днів в рік. Все інше - це брехня. Але підкреслюю, як співвласник. Є ще там якийсь варіант з оформленням авто на міжнародну фірму, тоді можна дійсно довше перебувати в Україні. Але деталей не знаю.
romaris писав:cat-yellow, ну так 60 днів з 365
але наші люди там якось домовляються
оце да....cat-yellow писав:але чим більше я взнаю про то всьо, тим більше виявляється багато нюансів, які не є надто позитивними...
Схему то провернув, а як тепер вона його кожних Х днів провертає, то питання.veresen писав:Маю колегу в якого брат провернув таку схемку
Раз в рік провертає в Польщу і назад.weber писав:Схему то провернув, а як тепер вона його кожних Х днів провертає, то питання.
Ось вам істина.!!! а на рахунок ДАЙ....читайте закони та їх повноваження,а не слухи тут розпускайте.НЕМА в ДАЙ таких повноважнь шоб забрати авто і шоб якось його еревіряти по базі.(дзвінок по тел то вже порушення закону "про захист персональних даних")cat-yellow писав:bossjara, цікаву піч прочитав:
http://www.for.lviv.ua/showthread.php?t=50970&page=7
Цитата Prague Переглянути допис
То скільки я можу перебувати на машині з Польші в Україні ( 10ть днів - 2 місяці чи 3 місяці ) кожен говорить по другому....
10 днів.
---
З консульським обліком - 60 днів, але В РІК. Після закінчення цих 60 днів в рік - 10 днів.
Все інше - байки.
і мені якщо не важко **romaris писав:veresen
А що вони можуть казати. Все легально. Нема ніяких проблем. romaris, Andriy88, на вихідних зустрінусь поговорю.romaris писав:а гайці шось кажуть??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей