Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- puzzo
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Хто чув про аварію на лисаківській-пасічній 13.30? Був корок 2 швидкі+ пожежні. Стояв якийсь фургон білий та паджеро-ніби не сильно ушкоджені..
- Wolf
- Ім'я:Любчик
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
puzzo, Їхав в цей час з Личаківської на пасічну,
Паджеро стояв так не дуже вдарений (протерта права сторона) , може погано видно було, біля нього мужик на асфальті лежав (живий) медики збоку стояли, а от щось типу пежо експерт, стояв мордою до бордюра - розвалений значно сильніше, народу тьма була, пробка взагалі пипец, дивно, що ніде нічого не показали, тільки по радіо щось там разок сказали і все.
Паджеро стояв так не дуже вдарений (протерта права сторона) , може погано видно було, біля нього мужик на асфальті лежав (живий) медики збоку стояли, а от щось типу пежо експерт, стояв мордою до бордюра - розвалений значно сильніше, народу тьма була, пробка взагалі пипец, дивно, що ніде нічого не показали, тільки по радіо щось там разок сказали і все.
-
- Контактна інформація:
Будьте обережні на вул Чупринки.
Дуже слизька та бруківка + рейки + постійний потік студентів + машини які буксують з прилеглих вулиць і потім вилітають на Чупринки. Кожен день їзжу і кожен день там аварії а то і по кілька!
Дуже слизька та бруківка + рейки + постійний потік студентів + машини які буксують з прилеглих вулиць і потім вилітають на Чупринки. Кожен день їзжу і кожен день там аварії а то і по кілька!
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Близько 22-30 на Пасічній, поблизу ТІR`ів жигульок 5/7 моделі догнавв іномарку (універсал)..сніг падав, нічого не видно і не ясно як так сталось. Морда в жигуля розбита нехіло,, повністю вирубилась електрика, зад іномарки через зсніг не роздивився. ЇХали обидвоє до низу в сторону ДБК. Коли проїжав, ДАІ не було, припускаю, що на пару хв раніше таке сталось
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- hrdrive
- Контактна інформація:
Коротче в суботу в 22:00 приїхав з лиж, взяв машину з подвіря Данила, розвертався, пропустив прадіка чорного, і поїхав помаленько до Винник.
На Личаківській, за 200 метрів до світлофора, той що на Бівакова, бачу картину: попутньо їде якась машина, як виявилося пізніше - це той ж прадо, якого я пропустив. Якраз напроти магазину меблевого він розминається з зустрічним авто і в той момент водій джипа різко робить маневр вправо і загоряються стопи...я їду ближче, майже перед світлофором і бачу як фари тої зустрічної машини тупо несуться по зустрічній мені в лоб. Я вдаряю по гальмах, притираюся впритик до бардюра, і в міліметрах з ним розминаюся, попердньо бачучи шо в нього на лівому передньому колесі гуми немає, а він валить просто на диску з такими іскрами шо пппц.
причому досить швидко....я в шоці наближаюся до того прадіка, шо стоїть біля меблевого в попутньому напрямку і бачу дофіга уламкі пласмаси на дорозі - ой чувак шо назустріч їхав протаранив весь лівий бік прадо і повалив далі. Я так зрозумів шо він або бухий, або шо, і на диску без гуми їхав ще до зустрічі з прадо.
Водій жипа якраз вийшов і почав оглядати авто і когось визвонювати...

На Личаківській, за 200 метрів до світлофора, той що на Бівакова, бачу картину: попутньо їде якась машина, як виявилося пізніше - це той ж прадо, якого я пропустив. Якраз напроти магазину меблевого він розминається з зустрічним авто і в той момент водій джипа різко робить маневр вправо і загоряються стопи...я їду ближче, майже перед світлофором і бачу як фари тої зустрічної машини тупо несуться по зустрічній мені в лоб. Я вдаряю по гальмах, притираюся впритик до бардюра, і в міліметрах з ним розминаюся, попердньо бачучи шо в нього на лівому передньому колесі гуми немає, а він валить просто на диску з такими іскрами шо пппц.

Водій жипа якраз вийшов і почав оглядати авто і когось визвонювати...

INTE®©ULLE®™
- weber
hrdrive, ужос
Я хвилююсь, щоб нову дорогу не покоцали 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
яке авто?hrdrive писав:розминається з зустрічним авто
п.с. ну шо, салон на хімчистку тепер?

Sad, but true.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
hrdrive, я шось так подумав шо може тобі варто було водію Прадо телефон лишити на всякий випадок, якшо б йому свідків треа було...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- hrdrive
- Контактна інформація:
CAT, там на зупинці стояло 3 таксіста якраз на перекурі і вони то виділи ще ближче ніж я, думаю вони б помогли 
хоча я також думаю шо треба було зупинитися

хоча я також думаю шо треба було зупинитися
INTE®©ULLE®™
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Сьогодні на перехресті ВВ-Стрийська ДТП було, притерлися , чи що... Не пригадую учасників.
А на світлофорі того ж перехрестя Гольф IV втикнув, калюжка масла на асфальті була...
А на світлофорі того ж перехрестя Гольф IV втикнув, калюжка масла на асфальті була...
Хочеш миру - готуй Parabellum
-
- Ім'я:Руслан
Стрийська 10-30 (біля Податкової) ланос догнав шевроле. У ланоса немає передка.
- sergey
- Контактна інформація:
Там ще друге ДТП було, трохи далі.Одне біля церкви, друге далі в сторону Ашану, і ще третє на стрийськійrusmaks писав:Стрийська 10-30 (біля Податкової) ланос догнав шевроле. У ланоса немає передка.

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Вчора вечером коло Вогу на Замарстинівська-Топольна 10 протаранила в бік якогось кітайоза так що останноього боком викинуло за кущі в Шинок 

- hrdrive
- Контактна інформація:
щойно на городоцькій біля скнилівського моста збила пішохода ВАЗ 2103.
2 машини дайців, швидка
2 машини дайців, швидка

INTE®©ULLE®™
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
то в 9-30 було. бао там два однакових дтп було.rusmaks писав:Стрийська 10-30 (біля Податкової) ланос догнав шевроле. У ланоса немає передка.
Вчора на Сихові біля дит. поліклініки А6 універсал протаранила чи то гольфа, чи то поло,я так і не розібрав, останнбого аж розвернуло на 180... стояв на тротуарі писком наружу. гольфу так добряче дісталось "під сраку",а в авдюхи морди нема
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
hrdrive, пішоходом є літьня жіночка, з торбами метер на метер, перебігала дорогу в неположеному місці, от і сталося...
жіночка жива, навіть сама піднялась на ноги...
жіночка жива, навіть сама піднялась на ноги...
zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей