поперше в інтернеті так і не найшов однозначних параметрів
одні пишуть PCD: 4*114.3 DIA: 56.6 мм другі PCD: 4*100 DIA: 56.5
машинка деу нубіра 2003р.
і ше прошу поради по ET.........

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я їжджу на камеріmajestic писав:topper,![]()
![]()
![]()
а хтось ще їздить на камері??
та можна і на камері можна і безкамерку
поставити титани![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adron писав:хочу взяти собі литьо
topper писав:Тільки втрачений час та нерви на тих безкамерках.
В мене безкамерка спускала без прокола, десь трошки був деформований диск от і все. На яких конкретно швидкостях? Я для прикладу більше 120-130 - не дуркую!cdrom писав:topper, камерні помаленьку відходять в історію...Безкамерні не спусають так швидко при проколі, тому це більш безпечно і надійно, особливо на великих швидкостях
topper писав:це більш безпечно і надійно, особливо на великих швидкостях
не знаю чи хтось конкретно досліджував, але якщо прокол великий, камерна спустить миттєво, і навіть на швидкості 120-130 нічого приємного не буде.topper писав:а яких конкретно швидкостях?
Звичайно, і на 5 км/год. можна біди наробити :) Але на даний момент ніякої переваги безкамерки над камеркою я не відчув і не побачив. Кажу ж, одні розчарування від безкамеркиcdrom писав:topper писав:це більш безпечно і надійно, особливо на великих швидкостяхне знаю чи хтось конкретно досліджував, але якщо прокол великий, камерна спустить миттєво, і навіть на швидкості 120-130 нічого приємного не буде.topper писав:а яких конкретно швидкостях?
і це не єдина перевага безкамерних шин
Так а причому тут безкамерка ?topper писав:деформований диск
Пояснюю на пальцях: Їздив по-полях, горбах і взагалі оффроаді, відповідно десь в яму в"їхав, десь по-битій цеглі проїхав, з повним багажником, приїхав додому - нібе все ок, а вже зранку - колесо майже до кінця спустило... Приїхав на шиномонтаж, поставили латку, день протрималось, а на другий день та сама пісня... Поставив камеру - сезон горя не знаю. Побачимо як буде після зими. Думав на весну-літо придбати титани але якщо на них ставлять безкамерки - тоді кращі на сталевих далі буду їздити.z@k писав:Так а причому тут безкамерка ?topper писав:деформований диск
Чи ти маєш на увазі якби була камера то не спустило б :) ?
А я скажу, якби дивився за дисками то не спустило бТут вина не безкамерної гуми а власної недбалості.
21 століття на вулиці. ти як вловиш шось на дорозі то далеко незаїдеш на камері. ну хіба в тебе в багажнику завжди 2 або 3 запаски з собою єtopper писав:Поставив камеру - сезон горя не знаю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей