LEgEnDA, дурного робота - женитись

Denja, прийнято

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо, він людітєль не прогріти?BOXER писав:hrdrive, машину прогріваєш чи пофіг шо -25, завів і вйо 100 км./год. на Львів?
він каже, шо взагалі не тре гріти, сів-завів-поїхавLEgEnDA писав:а шо, він людітєль не прогріти?
hrdrive писав:угу, вйо
в такі морози взагалі не варто давати будь якої нагрузки мотору. Масло дуже густе, і все зтекло в низ, потрібно щоб воно добре попало в гідрікі і т.д. чучуть набрало плюсової температири, і тоді, можна почучуть їхати. А коли вже прогріється до 70-90 градусів - можна валити.CAT писав:машину прогрівати не можна з екологічних міркувань, вона на холостому гріється набагато довше ніж під час їзди під навантаженням! але як почав їхати на холодній то поки масло не прогріється до 50 градусів не варто крутити більше 3000 оборотів.
я тобі кажу шо в інструкції пише - "ні в якому разі не прогрівати машину", можу навіть скан кинути) думаю в Пежо і в БМВ так само таке пише.. не знаю тільки на рахунок Ланоса...LEgEnDA писав:А для екології купують пріос а не двохлітровий ГТІ
німці, з екологічних міркувань. Японамать пише прогрівати...CAT писав:ні в якому разі не прогрівати машину
в товариша w211 2005 року 2.2 cdi на автоматі. То поки машина не прогріється до робочої температури, автомат не дає переключитись. тобто 5 хв він мусить колядувати зранку. Зато пічка гріє теплим вже через хвилину.CAT писав:я тобі кажу шо в інструкції пише - "ні в якому разі не прогрівати машину", можу навіть скан кинути) думаю в Пежо і в БМВ так само таке пише.. не знаю тільки на рахунок Ланоса...
а на рахунок пріуса то він ніфіга не екологічний, це все панти, звичайний сучасний дизель екологічніший, економічніший, дешевший в експлуатації і дешевший за пріуса...
У мене в Жопелі то саме пише. "Прогрівати на ходу"CAT писав:я тобі кажу шо в інструкції пише - "ні в якому разі не прогрівати машину", можу навіть скан кинути) думаю в Пежо і в БМВ так само таке пише.. не знаю тільки на рахунок Ланоса...LEgEnDA писав:А для екології купують пріос а не двохлітровий ГТІ
а на рахунок пріуса то він ніфіга не екологічний, це все панти, звичайний сучасний дизель екологічніший, економічніший, дешевший в експлуатації і дешевший за пріуса...
обвішайся обвісом зновуhrdrive писав:та нічо виглядає
сплюнь...LEgEnDA писав:обвішайся обвісом знову
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей