дорога правда стала гамном, я набив гулю і погнув диск на ужгородській трасі.. давно такого не бувало мабуть...
а тим часом на букавєлі пінзєс

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
400 грн за день , воно того варте. Антон "возить" ПРОдвинутих , але його всі тренера також дуже добре ставлять на нарти. Бачив днями ...Lyubomyr писав:puzzo, яка вартість навчання?
Поздровляю с открытием для себя пухляка и лесаhrdrive писав:півметра снігу пухляку - взагалі кайф
не будем вчити моралі... коли везеш з собою пасажирів, та шей жінок, то не дуже розумно до стрия за пів години доїзджати... я колись їхав сам туди за пів години і знаю що це таке і як то їдеться... воно того не варте..VAVAN писав:Так гнав, не матюкайте, я знаю шо грішна людина і не треба мене вчити моралі..
шось ти швикдо здався... для того шоб навчитись на борді треба впасти разів 50, а для того шоб почати отримувати задоволення від катання має пройти багато часу, а не з першого разу все зрозуміти...VAVAN писав:Багато цензури писати не буду, але після 2-х падінь з борда, прийняв рішення взяти на прокат лижі .
я там був 100 раз і завжди на вихідних в хорошу погоду на 5тому підйомнику жостка черга... буковель загнався з тим шо воно взагалі не розрахували свої можливості по відношенню до тої купи людей яка туда ломиться... звідси і великий травматизм і їхні намагання понизити його за рахунок шльомів і різних тупих правил...VAVAN писав:нєхєр писати по одній фотці шо на буці купа людей.
згідний, з тими ресурсами ЯКІ ВКЛАЛИ, дивно, шо не зроблено так траси, шоб не відштовхуватись хєрзнаяк палками (а бордерам чуть не йти) + сітки на вузьких трасах, щоб захищала людей від можливого удару з сосноюCAT писав:раніше я дуже хвалив буковель.. але тепер для мене це вже пройдений етап, шей дуже дорогий і з купою обмежень...
в мене були серйозні заявки з проблемоє хребта, я з ліжка стати зранку на роботу не міг, на уколаї сидів,CAT писав:шось ти швикдо здався... для того шоб навчитись на борді треба впасти разів 50, а для того шоб почати отримувати задоволення від катання має пройти багато часу, а не з першого разу все зрозуміти...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей