Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Thug
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
LEgEnDA, ну от! Я ж, блін, пам'ятаю, що він там є. Але червоне не світилося. Тільки зелене для пішоходів з тої малої перпендикулярної вулички. А там ще й якось темно було, от я й не розгледів, що то не мій світлофор.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Re: Виродки на дорозі
LEgEnDA, Thug, подібна ситуація буцла, тільки в Вінниці. Сонце засліпило світлофор зверху, а збоку стояв, вірніше котився бус. А я якраз подумав шо то вже жовте, їхав на 2 передачі і шоб не скидати швидкості - газу, чуть в мене не влетів один...
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Бо тим козлам на великогабаритному транспорті треба морду бити, щоб не затуляли світлофори! Постійно така фігя, де би не їхав...

- Thug
serega_l1, є таке. А якщо перед світофором є дві смуги, то вони тулять за стоп-лінію. На два метри до мети ближче
І всьо - з лівої смуги уже світлофора ніхто не бачить.
Але тут я винен - там по одній смузі в кожен бік. Треба було перечекати, навіть якщо він висаджував пасажирів.
А фдрух перед ним би пішохід вибіг... ото би я доїздився

Але тут я винен - там по одній смузі в кожен бік. Треба було перечекати, навіть якщо він висаджував пасажирів.
А фдрух перед ним би пішохід вибіг... ото би я доїздився

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
судячи по вашим історіям то пора вже вводити нові кольори для світлофорів для пішоходів, бірюзовий і пурпурний

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Thug
Jarevych, а ета мисль!
А взагалі було б достатньо нормального освітлення вулиць і робочих світлофорів...

А взагалі було б достатньо нормального освітлення вулиць і робочих світлофорів...
- serega_l1
- Контактна інформація:
Thug, завтикав, буває. Але то не змінює реальності, таке враження, що тим мудакам-маршрутчикам пасажири ніж в спину засунуть, якщо віно не випреться на світлофорі і не перекриє всім решта огляд
. Тупо, закономірнісь!!!

-
- Ім'я:юра
1+Thug писав:А взагалі було б достатньо нормального освітлення вулиць
- serega_l1
- Контактна інформація:
Виїзд з Городоцької на Кульпарківську: на світлофорі, згідно знаку, прямо можна їхати лише з лівого ряду. Ну от я їду, а в правому ряді пара "резинових виробів №2", тоже, сунуть внагляк прямо і чуть мені в бочіну не завалили, мусів тормозити, а коли почав сигналити, то чуть рогами скло не повибивали, мол, "ти чьо"...
. Будьте там уважні, бо таких багато їздить, а ще дехто не привик, що світлофор працює...

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
не знаю чи то сюди то писати чи куди, ліньки шукати, так от вчора заїхали ми на заправку біля дріждзаводу, а переді мною стоїть собі лада112 (з номерами 7743
) з включеним двигуном і вставленим пістолетом
я мужу кажу "дивись чудік який", в мужа мого очі теж такі
, він пішов платити і каже тому пацику що мовляв треба ж виключати двигун на заправці та ще й під час заправки, то ж і інші люди постраждати можуть, він спочатку робив вигляд що не чув, потім шось там відморозився (мій муж наполеглевий коли повчає
) і бігом пістолет назад сів в машину і від"їхав. і що це було!?
а я ще з блондинок на заправках сміялась

zubylo.lviv.ua
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:

в такий мороз я б теж не глушив, але бензобак ключем треба відкривати
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
це такі трабли з мерсом що не впевнений в тому що заведеться.Жульєн писав:в такий мороз я б теж не глушив
авто до заправки ж доїхало - теплий двигун. Знач заведеться. Та й гн такі вже й морози зараз.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Sally
отож! фіг його знає в якому стані його машина (не наймодніший мерседес же) може де іскра піде і все нафіг загориться і я разом з ним. хай він собі горить наздоров"я тільки без мене! Не даремно на заправках біля колонок є картинки (читати вміти необов"язково) що треба двигун глушити! Добре хоч з сигаретою не стояв в той момент.MAECTP0 писав:авто до заправки ж доїхало - теплий двигун
zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Sally писав:Добре хоч з сигаретою не стояв в той момент.
може він модер?! тому обережно -, за звичай, дії модерації не обговорються

Востаннє редагувалось Суб, 28 січня 2012, 22:24 користувачем Жульєн, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Петросян?
Причина: Петросян?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
+1 така канітель і в мене була на Проспекті своботи. Добре що ніхто не летів по Коперніка.LEgEnDA писав:в мене колись таке було, стою, спішу, тут бац зелене світло десь, та я не думаючи першу і пішов, ше думаю якого фіга пішоходи порулили... а потім поняв
^_^
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
колись вже дуже давно, у мене "в сім"ї" був "фіат уно", не пам"ятаю, що там і до чого, але якийсь час, в холодну пору, щось він туго заводився. Тобто, якщо вже завівся, то ліпше не глушити, а то можна довго потім "кукати"Sally писав: включеним двигуном і вставленим пістолетом

Так що тепер, якщо бачу, що хтось так заправляється, особливо в мороз - ставлюся з розумінням.
п.с.: я так привик заправлятися, що навіть як купив нормальну машину ще якийсь час при заправці не глушив.

-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Брєд,я майже не глушу двигун,а як глушу то турботаймер працює,так що [цензура]Sally писав: включеним двигуном і вставленим пістолетом

- Sally
Speedo, шо ти мені розказуєш?! я на девятці їздила, що завівшись на шевченка в -15 (на зарядженому в хаті акумуляторі) треба було ЛЕТІТИ в винники бо прямо посеред дороги можна було просто зупинитись і більше не рушити. не треба розказувати страшилки про несправні машини, я несправної машини наїлась сповна і добре знаю що для машини добре а що погано при -5 . так що якщо така велика проблема в заведені машини, то треба напевно принаймні сказати по нормальному, коли роблять зауваження, а не морду кірпічьом робити вигляд ніби не чує, якщо проблемно завестись то не проблемно відповісти.
Enter, то не рекстон стояв, то стояла лада (в перекладі дірява консервна банка, від якої в будь-який момент можна чекати сюрпризів)
Enter, то не рекстон стояв, то стояла лада (в перекладі дірява консервна банка, від якої в будь-який момент можна чекати сюрпризів)
zubylo.lviv.ua
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
Олю Олю,такі слова із уст зубиловода.Поміняй вже в профілю девятку на бобіка.Sally писав:

- Sally
Olexandr, хай буде! я ше можу підставити подушечку і їхати на девятці :) в мене тут гараж на 1 машину, вона стоїть в іншому гаражі. я її люблю якою б вона не була :) але вона з мене знущається, то правда! скільки я з нею намордувалась словами не передати 

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей